13-01 Ranza

3.820,00

Kalabalık aileler için harika bir teklifimiz var. En az yer kaplayacak şekilde üç yatağı çocuk odanıza sığdırmamızı ister misiniz? Üstelik iki dolap ve küçük çekmecelerle tüm dağınıklıklar ortadan kalkacak ve ortaya bu güzel mobilyaya bayılan çocuklarınızın mutluluğu kalacak.

Birbirinden güzel renkler ile canlandırılmış bu güzel mobilyayı çocuklu ailelere öneriyoruz. Alt kısımdaki yatağı koltuk olarak da kullanabilirsiniz. Eğer misafirleriniz gelirse veya iki-üç çocuk sahibiyseniz, yavru yatak ve alt yatak da son derece rahat bir şekilde yatağa çevrilerek kullanabilir.

Bu denli zekice hazırlanmış mobilya kullanımını kim istemez?

Yataklı ranza modelleri kalabalık aileler tarafından en çok tercih edilen ürünlerin başında geliyor. Hem kullanışlı hem de konforlu bu ürünün hem tasarım hem de kullanışlılık açısından daha da geliştiğini söylesek ne derdiniz?

90*190 cm ebatındaki üst yatak, aynı ölçülerdeki alt yatak ile iki çocuğun rahatlıkla kullanabileceği bir ranza var karşnızda. Üstelik isterseniz alt yatağı kanepe olarak da kullanabilirsiniz. Alt çekmece ise 80*180 cm ebatında. Oldukça geniş olan bu çekmeceyi ayrıca üçüncü bir yavru yatak olarak da değerlendirebilir, misafirlerinizi, çocuklarınızın arkadaşlarını rahatlıkla ağırlayabilirsiniz.

Sizin konforunuz için olabildiğince fazla çekmece kullandık. Merdivenin yönünü dilerseniz sağa çevirebilir, dilerseniz de sol taraftan kullanabilirsiniz. Kullanışlı dolap ve çekmece alanları, aynı zamanda kitap ve oyuncakları koyarak değerlendirebileceğiniz rafları ile tam bir kullanıcı dostu olan bu mobilyanın renklerini de dilediğiniz gibi belirleyebilirsiniz. Pembe ağırlıklı modellerin yanı sıra lacivert renk ağırlıklı seçenekler ile gövde ve kapak renklerini çocuğunuzun ve sizin en sevdiğiniz hale dönüştürebilirsiniz.

Uygun Fiyat Kullanışlı Tasarım

Çocukların oyuncakları, eşyaları, hayal dünyalarını sınırlayan küçük odaları var. Ancak bizim amacımız onlara olabildiğince fonksiyonel mobilyalar hazırlamak. Böylece oyun oynamaları için daha fazla alana sahip olacaklar. Üstelik dolaplı ranza fiyatları da diğer firmaların aksine, satın aldığınız ürünün tam karşılığı.

Mimardan Tüyo

Hayal gücü geniş çocuklara alan yaratıyoruz. Bu esnada da anneleri unutmuyor ve birbirinden kullanışlı çekmece ve dolaplarla nefes aldırıyoruz. İster yatak olarak kullanın ister çekmece, bu üç yataklı ranza çocukların gözde mobilyası olmaya aday!

Üst yatak: 90*190 cm

Alt yatak: 90*190 cm

Alt çekmece – Yavru yatak 80*180 cm

Alt yavru yatak kısımı İster yatak ister çekmece olarak kullanılabilmektedir.

Çekmeceli merdiven, merdiven yönü sağ veya sol olarak değişebilir.

Yükseklik: 210 cm

Genişlik: 320 cm

Derinlik 95 cm

Merdiven derinlik: 110 cm

Farklı renk gövde ve kapak seçenekleri mevcuttur.

* Yatak, çalışma sandalyesi ve diğer aksesuarlar fiyata dahil değildir.

E-posta Bültenimize Abone Olun
Kampanya ve indirimlerden ilk siz haberdar olun.
Size asla spam posta göndermeyeceğiz.

3.820,00