13-015 Çalışma Masası

999,00 1.100,00

Çocuklar için çalışma alanları yaratmak önemlidir. Bu sayede onların okul başarıları artar, disiplinli çalışmayı öğrenirler ve akademik anlamda başarılara imza atarlar.

Çalışma masası satın al kararı bu nedenle önemlidir ve kesinlikle ihmal edilmemesi gereken konuların başında gelir. Doğru ve kaliteli bir çalışma alanı sunulmuş çocuk ders çalışmaktan kaçmaz, kendi odasında çalışmaktan zevk duyar.

Çocukları oturma odalarında, televizyon karşısında çalışmaya alıştırmak ailelerin yaptığı hataların başında gelir çünkü çocuklar tam kapasite derslerine odaklanamayacakları için bu ölçüde başarıları da ne yazık ki sekteye uğrayacaktır. Bu nedenle olabildiğince çocukları ders çalışabilecekleri alanlara yönlendirmeli ve daha da önemlisi, onlar için bu alanları temin etmeliyiz.

Çalışma masası modelleri, çocukların kullanımlarına uygun olarak tasarlanmalıdır. Bu konuda son derece başarılı olan bir modelimizi birlikte inceleyelim.

Sıcacık renkleri ile içimizi ısıtan, tasarımındaki güzellik ile dikkat çeken bu modelimizde her şey çocukların istek ve ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Hem çalışma masası, hem de kitaplık olarak kullanımı mümkün olan bu ürünün arka kısmı da tamamen kapalı olacak şekilde üretildi. Bu nedene duvara bağlamadan dahi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Çekmecelerinin rengini dilediğiniz şekilde belirleyebilirsiniz. Bununla birlikte çekmecelerde kullanılan teleskopik ray sistemi sayesinde çekmeceler sonuna kadar rahatlıkla açılabilmektedir. Ayrıca yazıcı kullanan veya bilgisayarının kasası bulunan çocuklar için de cihazlarını rahatlıkla koyabilecekleri alt raf kullanıma hazır hale getirildi.

Genişliği 115 cm olan bu çalışma masasının yüksekliği de 180 cm olmaktadır. Ürünün derinliği 60 cm’dir ve çocukların rahatça ders çalışabilecekleri alanları onlara sağlar.

Ürün, renk seçenekleri ile de son derece dikkat çekmektedir. Çocuğunuzun zevkine ve odasında bulunan diğer mobilyaların renklerine göre, dilediğiniz tonları seçebilir, odasına ahenk katabilirsiniz.

Çalışma Alanları Verimliliği Artırır

Çocuklar için ders çalışma alanları son derece önemli. Kitaplık ders çalışma masası modelleri ve fiyatları ayrı ayrı tercih edildiğinde daha yüksek olacaktır. Ancak resimde gördüğünüz ürün çocuklarınıza hem kitapları için alan yaratır, hem de ders çalışmaları için uygun koşulları sağlar.

Çocuklarınızın yeni çalışma alanlarına daha kolay adapte olabilmeleri için mobilyanın rengini onların belirlemesine izin verin ve hatta kitap ve defterlerin yerleştirilmesi işini de onlara bırakın.

E-posta Bültenimize Abone Olun
Kampanya ve indirimlerden ilk siz haberdar olun.
Size asla spam posta göndermeyeceğiz.

13-015 Çalışma Masası

999,00 1.100,00