13-02 Ranza

2 Hafta

*Tırtıl desenli korkuluk modelleri stokta kalmamıştır düz model gönderilecektir.

Ranza Ölçüsü

Genişlik 355 cm, Yükseklik 210 cm, Derinlik 95 cm, Merdiven Derinlik 110 cm

Yatak Ölçüleri

Üst Yatak 90×190 cm, Alt Yatak 90×190 cm, Yavru yatak 80×180 cm, Yavru yatak çekmece olarak kullanılabilir

Korkuluk

Tırtıl desenli korkuluk modelleri stokta kalmamıştır düz model gönderilecektir.

Yatak Sayısı

3 Kişilik, 3 Yataklı, Misafir Yataklı, Yavru Yataklı

Gövde Malzemesi

1. Sınıf Kastamonu Entegre, 18 mm Lamine yüzeyli, Çekmeceler tam açılır teleskopik raylı, Kenar bantlar 2 mm pvc

Merdiven Yönü

Sağ – Sol Değişebilir

Yandan Merdiven

Çekmeceli, En üst 1 basamak kapaklı

Taşıma Kapasitesi

110-120 kg

Gönderim

İstanbul dışı il ve ilçe merkezlerine ambar ile bina önü teslim, İstanbul içi Nakliye Montaj Dahil

Garanti

3 Yıl

Not

*İç yatak, nevresim yastık ve diğer aksesuarlar fiyata dahil değildir.

Kullanışlı ranza modelleri özellikle çocuk sahibi olan ailelerin tercihi. Çok çocuklu aileler yer tasarrufu sağlamak için ranza yatakları tercih ediyor. Ancak bu tercih sizi zevksiz ve renksiz modellere mahkum edecek diye bir şey yok. Seçtiğiniz ranza ile tarzınızı yansıtabilir, çocuklarınız için renkli ve hayal dünyalarına uygun bir oda yaratabilirsiniz.

En güzel ranza modelleri denildiğinde akıllara gelen Tırtıl mobilya, renkleri ve eğlenceyi çok seven çocukların isteklerini göz önünde bulundurdu ve harika bir ürün tasarladı. Bol dolap ve çekmeceli özelliği sayesinde annelerin de gözdesi olacak bu model son derece şık.

Üstelik dilediğiniz renk seçenekleri ile çocuklarınızın cinsiyetlerine veya sevdikleri renklere göre güzel, eğlenceli kombinler yapabilirsiniz. O halde daha fazla vakit kaybetmeden bu harika modelin özelliklerine göz atalım.

Model size kullanışlılık ve kalite sunuyor. Nasıl mı? Çocuğunuzun yatağının altında kanepe olarak kullanabileceğiniz bir alana, çekmecesinde ise eşyaları dolduracağınız geniş bir alan söz konusu. İsterseniz alt yatağı misafirleriniz ve diğer çocuklarınız için hazırlayabilirsiniz. Eğer daha kalabalık bir aileyseniz veya sık sık misafirleriniz geliyorsa, yavru yatak sizlerle. Üstelik 80*180 cm boyutu ile son derece kullanışlı bir yatak olarak karşınıza çıkıyor. İsterseniz içine uygun ölçülerde bir yatak yerleştirerek, misafirleriniz geldiğinde sadece çekmeceyi çekerek yatak alanı yaratabilirsiniz. Böylece yatak hazırlamak gibi angarya işlerden kurtulur, üstelik çekmeceyi kapattığınız anda da dağınığı ortadan kaldırmış olursunuz.

Üç dolaplı üç yataklı ranza ile her şey tam da istediğiniz gibi, ihtiyaç duyduğunuz şekilde. Çekmecelerden oluşan merdiveni de dilediğiniz gibi sağa veya sola göre ayarlayabilirsiniz. Farklı renk ve gövde seçenekleri ile tarzınıza ve zevkinize uygun modeller oluşturabilirsiniz.

Hayal Gücü Kadar Geniş Dolaplar

Bol bol çekmeceler, büyük dolaplar, kitap ve oyuncaklar için de raflar mevcut. Sadece çocukların değil, annelerin de sevgilisi olacak bu model ile hem hayaller gerçek olacak, hem de konfor.

Rahat, tarz, kullanışlı ve etkileyici. Çocuklar için yepyeni bir dünya tasarlıyoruz. Bu dünyada onlar için alan yaratmak önceliğimiz. Böylece hayallerini yaşarken eşyalara çarpmayacak, odalarının küçüklüğünden şikayet etmeyecekler.

.

Üst yatak: 90*190 cm

Alt yatak: 90*190 cm

Alt çekmece – Yavru yatak 80*180 cm

Alt yavru yatak kısımı İster yatak ister çekmece olarak kullanılabilmektedir.

Çekmeceli merdiven, merdiven yönü sağ veya sol olarak değişebilir.

Yükseklik: 210 cm

Genişlik: 355 cm

Derinlik 95 cm

Merdiven derinlik: 110 cm

Farklı renk gövde ve kapak seçenekleri mevcuttur.

* Yatak, çalışma sandalyesi ve diğer aksesuarlar fiyata dahil değildir.

Puan

( 1 Review )
5 Yıldız
4 Yıldız
3 Yıldız
2 Yıldız
1 Yıldız
ÜRÜN HAKKINDA SORU SORUN

Bu Ürün İçin 1 Yorum

1. 01

K: Abdullah polat

Ürünleriniz lake boyamı yoksa melamin kaplamamı

• K: ümit çevik

Sayın Abdullah Polat
      Ürünlerimiz lamine yüzeylidir, lake/cila bulunmamaktadır.

Ürünler