13-020 Çekmeceli Karyola

1.285,00

Günümüzde kullanışlı alanlar yaratmak evlerin vazgeçilmezi halini aldı. Evlerimiz çok büyük değil ve bu nedenle mutlaka yeni alanlar yaratmak, çekmeceler ile küçük odalarda bir kaçış noktası oluşturmak önemli. Fark etmeden evimizde biriktirdiğimiz onca eşya çekmeceler sayesinde ortadan kalkıyor. Bu nedenle firmamız sizin için birbirinden güzel ve kaliteli mobilyalar üretirken çekmece seçeneği eklemeyi de ihmal etmiyor. İşte bu noktada kullanışlı tek kişilik karyola modelleri devreye giriyor.

Çocuğunuz için bir karyola almak istiyorsanız, bu ürün tam size göre. Sürekli boyu uzayan yavrunuz için ideal ebatlarda bir çekmeceli karyola sizlere sunduğumuz. 90*190 cm ile standart ve son derece kullanışlı ebatı sayesinde rahatlıkla tercih edilebilir.

İster Yavru Yatak İster Çekmece

Çocuğunuzun arkadaşları geldi veya sizin misafirleriniz. Hiç sorun değil. Nasılsa yavru yatağınız her misafiri rahatlıkla ağırlama fırsatı sunuyor size. Üstelik ortalık dağılmıyor, angarya işler, yatak taşıma, kaldırma, toplamı işleri de tarih oluyor. Tek yapmanız gereken, bilyalı tekerler üzerinde bağımsız olarak çalışan çekmeceyi açmak ve misafir gittiğinde çekmeceyi kapatmak. İşte bu kadar pratik!

Eğer misafirlerinizi ağırlamak için kullanmayı tercih etmezseniz, o halde sizin için kocaman bir dolap vaad ediyoruz. Artık çocuğunuzun veya sizin fazla eşyalarınızı bu çekmecede muhafaza edebilirsiniz. Kışlıkları veya yazlıkları mevsim geçişinde bu dolapta muhafaza ederek hem diğer dolaplarınızda daha fazla alan sahibi olursunuz hem de dağınıklıktan kurtulursunuz. İsterseniz çocuğunuzun oyuncaklarını da bu çekmecelerde saklayabilirsiniz.

Kaliteyi En İyi Fiyata Alın

En uygun fiyatlar Tırtıl Mobilya’da. Üstelik kullanılan malzemeler son derece kaliteli. Uzun yıllar kullanacağınız bu ürünün renk seçenekleri ise oldukça çeşitli. Yeşilden turuncuya, en canlı ve iddialı renkler arasından tarzınızı en iyi yansıtan modeli kendiniz yaratın, sizin için üretelim. Tek kişilik baza fiyatları ise kullanılan malzeme ve usta tecrübesine göre asla cebinizi yakmayacak tutarlarda olacak. Müşteri dostu firma anlayışımız, kaliteyi en iyi fiyatlarla alma şansını sizlere sunacak.

Genç odasında stile önem verenler için bu model son derece uygun. Çocuğunuzun en sevdiği renkler, konfor ve kullanışlılık bu mobilyada buluşuyor. Aldığınız ürünü uzun yıllar boyunca severek kullanacaksınız.

Üst yatak ölçüsü 90*190 cm
yavru yatak ölçüsü 80*180 cm çekmece olarakda kullanılabilir.
Genişlik 196 cm
Derinlik 95 cm
Başlık Yükseklik 105 cm

Renk

Beyaz, Kırmızı, Lacivert, Lila, Pembe, Turuncu, Yeşil

E-posta Bültenimize Abone Olun
Kampanya ve indirimlerden ilk siz haberdar olun.
Size asla spam posta göndermeyeceğiz.

13-020 Çekmeceli Karyola

1.285,00