13-025 Ranza Üç Kişilik

Kampanya İndirim

2 Hafta

*Tırtıl desenli korkuluk modelleri stokta kalmamıştır düz model gönderilecektir.

Ranza Ölçüsü

Genişlik 375 cm, Yükseklik 210 cm, Derinlik 95 cm, Merdiven Derinlik 110 cm

Yatak Ölçüleri

Üst Yatak 90×190 cm, Alt Yatak 80×180 cm

Yatak Sayısı

3 Kişilik, 3 Yataklı

Gövde Malzemesi

1. Sınıf Kastamonu Entegre, 18 mm Lamine yüzeyli, Çekmeceler tam açılır teleskopik raylı, Kenar bantlar 2 mm pvc

Taşıma Kapasitesi

110-120 kg

Merdiven Yönü

Sağ – Sol Değişebilir

Yandan Merdiven

Çekmeceli, En üst 1 basamak kapaklı

Garanti

3 Yıl

Gönderim

İstanbul dışı il ve ilçe merkezlerine ambar ile bina önü teslim, İstanbul içi Nakliye Montaj Dahil

Not

*İç yatak, nevresim yastık ve diğer aksesuarlar fiyata dahil değildir.

Geniş aileler için küçük odaları en konforlu şekilde değerlendiriyoruz. Üstelik sıkıcı tasarımlara sığınmadan, çocukların hayal dünyaları için en güzelini düşünerek.

Üç çocuklu aileler için 3 yataklı dolaplı ranza fiyatları ne yazık ki kesenizi zorlayabilir. Her çocuk için ayrı birer oda tasarlamak ise çok daha yüksek maliyetli olacaktır. Tek bir odada çocuklarına rüya gibi bir ortam sağlamak isterseniz size harika bir önerimiz var.

Kardeşler için harika bir oda tasarladık. Bol çekmece ve dolap seçenekleri ile üç çocuğun kolayca yaşayabileceği bir alan yaratıyoruz. Üstelik renkler ve dilediğiniz uyumlu değişikliklerle…

3’lü ranza modelleri ve fiyatları sizi korkutmasın. Tırtıl Mobilya sayesinde kaliteyi en uygun fiyatlarla almanız mümkün. Üç yatak da, çocuklar için uygun boyutlarda dizayn edildi. Üst yatakta 90*190 cm ebatları söz konusu iken, alt yataklar 80*180 cm boyutları ile karşımıza çıkıyor.

Çekmeceli merdiveni istediğiniz yöne çekme şansına sahipsiniz. Odanızın konumu ve yapısına göre ister sağ tarafta kullanın, ister sol tarafta, tercih sizin. Renkleri dilediğiniz gibi seçmek de cabası!

Farklı renk ve gövde, kapak seçenekleri ve tercihleri de sizin elinizde. Çocuklarınızın hayal dünyasını yansıtan en sıcak renkler için tasarımımızda yer açtık. Bir peri masalından kopyalanmış gibi eğlenceli, sevimli, kullanışlı bir oda sunuyoruz sizlere.

Hem Birey Hem Çocuk

Kullanım alanlarını arzuladığınız gibi değerlendirebilir, çocuklarına hem bireysel alanlarını sunar, hem de ortak alanda ferahlık yaratırsınız. Sadece yatakların ve dolapların kapladığı bir odadan, oyun alanlarına geniş geniş yer açan bir alana kavuşacaksınız. Ranza modelleri seçeneklerimiz için diğer modellere de göz atabilirsiniz. Bütçenizle dost tasarımlarımızla çocuklarınız için en uygun modelleri belirleyebilirsiniz.

Bütçenizle Dost

Çocuklarınız için ayrı odalar yaratmak ne yazık ki çoğu zaman mümkün olmuyor. Hem bütçenizi zorluyor, hem de ne yazık ki çok odalı geniş evlere sahip olamıyoruz çoğu zaman. Modern hayatın bizi sıkıştırdığı küçük alanlardan en uygun ve kullanışlı mobilyalar ile yararlanırken, kesenizi sarsmak istemiyorsunuz. Bu durumda en iyi dostunuz. Uygun fiyatlar ve kaliteli mobilyalar ile hizmetinizdeyiz.

Çok çocuklu aileler için kullanışlı ve konforlu bir mobilya yarattık. Üstelik dolap ve çekmeceler ile herkese yetecek alan var. Size de çocuklarınız için keyifli bir alan yaratmanın mutluluğu kalıyor.

Üst yatak: 90*190 cm

Alt yataklar: 80*180 cm

Çekmeceli merdiven, merdiven yönü sağ veya sol olarak değişebilir.

Yükseklik: 210 cm

Genişlik: 375 cm

Derinlik 95 cm

Merdiven derinlik: 110 cm

Farklı renk gövde ve kapak seçenekleri mevcuttur.

* Yatak, çalışma sandalyesi ve diğer aksesuarlar fiyata dahil değildir.

ÜRÜN HAKKINDA SORU SORUN

Ürünler