13-026 Ranza İki Kişilik

Ranza modelleri arasında en etkileyici tasarımlar Tırtıl Mobilya ile sizlerle. Çocuklarınız için en kullanışlı alanları yaratıyoruz. Bol çekmece ve dolapla, çocuklarınızın ihtiyaçlarını karşılayan ve hem karyolayı hem de dolapları içinde barındıran bir oda konseptini siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.

İki çocuklu aileler için harika bir mobilya sunuyoruz. Kendilerine ait alanlarını özgürce kullanan çocuklar, odayı en doğru şekilde kullanabilme imkanı sağlayan mobilyamız neticesinde de oyunlarına alan ayırabilecekler. Özellikle küçük odalı evlerde sıklıkla tercih edilen ranzalar, çocuklar için daha kullanışlı alanlar yaratmanın en iyi yolu olarak karşımıza çıkıyor. Size de bu alanları en iyi şekilde değerlendirmek kalıyor.

Peki nedir öne çıkan özellikler, birlikte inceleyelim.

İki kişinin rahatlıkla kalabileceği, iki yatağı bulunan, çalışma masası ile okul çağındaki çocuklar için dersleriyle ilgilenme alanları yaratan bir mobilya grubudur. Üstelik dolapları ile eşyaların ortadan kaldırılması için yeterli alan sunar.

Üst yatak 90*190 cm ebatlarındadır. Alt yatak ise 80*180 ebatları ile küçük kardeş için uygundur. Çekmeceli merdivenin yönünü, ister sağ ister sol olarak dilediğiniz şekilde belirleyebilirsiniz. Yükseklik 210 cm olan ranzanın ayrıca herhangi olası kazalara karşı koruma bariyeri de bulunmaktadır.

Üstelik modeli istediğiniz renklerde sipariş etme imkanına da sahipsiniz. Dilediğiniz renk ve kaplamadaki modeli sipariş verin, biz de size en kaliteli malzemelerden bu harika ürünü ulaştıralım.

Kaliteli ve Hesaplı Mobilya Seçenekleri

Çocuklarınız için sağlıklı ve kullanışlı alanlar yaratmak sizin elinizde. Ürün seçeneklerimiz arasında ihtiyaçlarınıza en uygun olanını seçin. Üstelik satın aldığınız ürün, ücretinin tam karşılığı olacak. Kaliteli malzeme ile üretilen mobilyalar dayanıklı oldukları için uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilecek.

Dilediğiniz renk ve kaplama seçenekleri ile değerlendirebileceğiniz bu mobilya çocuklarınızı çok mutlu edecek. Ürün kataloğumuzda yer alan iki yataklı ranza modeli ile ilgili ayrıntıları web sitemizden inceleyebilirsiniz.

Ranza fiyatları sizi korkutmasın, sıkıcı tasarımlardan sıyrılmak isteyenler için birbirinden güzel modeller sunuyoruz.

İster sade beyaz rengi tercih edin, ister çeşitli renklerle kombinlediğiniz bir mobilya tarzı yaratın. Hem çocuklarınız hem de sizin için şık ve kullanışlı bir model sunuyoruz.

Üst yatak: 90*190 cm

Alt yatak: 80*180 cm

Çekmeceli merdiven, merdiven yönü sağ veya sol olarak değişebilir.

Yükseklik: 210 cm

Genişlik: 355 cm

Derinlik 95 cm

Merdiven derinlik: 110 cm

Farklı renk gövde ve kapak seçenekleri mevcuttur.

* Yatak, çalışma sandalyesi ve diğer aksesuarlar fiyata dahil değildir.

13-026 Ranza İki Kişilik