13-03 Ranza

*Piyasada firmamızın ürün resimlerini kullanarak satılan ürünlere itibar etmeyiniz internet sitemiz dışında hiç bir yerde TIRTIL GENÇ ODASI ürünleri satılmamaktadır.Konsept ve mağaza değişikliği sebebi ile Tırtıl Genç Odası ürünleri mağazamızda sergilenmemektedir.

1.990,00 3.249,00 (-39%)

2 Hafta

EFSANE CUMAYA ÖZEL İNDİRİM SADECE 1.990 TL

*Tırtıl desenli korkuluk modelleri stokta kalmamıştır düz model gönderilecektir.

Fırsatı Kaçırmayın ! Yakında sona erecek.
Stok Miktarı
0/50 satıldı

Ranza Ölçüsü

Genişlik 240 cm, Yükseklik 185 cm, Derinlik 95 cm

Yatak Ölçüleri

Üst Yatak 90×190 cm, Alt Yatak 90×190 cm, Yavru yatak 80×180 cm, Yavru yatak çekmece olarak kullanılabilir

Korkuluk

Tırtıl desenli korkuluk modelleri stokta kalmamıştır düz model gönderilecektir.

Yatak Sayısı

3 Kişilik, 3 Yataklı, Misafir Yataklı, Yavru Yataklı

Gövde Malzemesi

1. Sınıf Kastamonu Entegre, 18 mm Lamine yüzeyli, Çekmeceler tam açılır teleskopik raylı, Kenar bantlar 2 mm pvc

Taşıma Kapasitesi

110-120 kg

Yandan Merdiven

Çekmeceli, En üst 1 basamak kapaklı

Merdiven Yönü

Sağ – Sol Değişebilir

Garanti

3 Yıl

Gönderim

İstanbul dışı il ve ilçe merkezlerine ambar ile bina önü teslim, İstanbul içi Nakliye Montaj Dahil

Not

*İç yatak, nevresim yastık ve diğer aksesuarlar fiyata dahil değildir.

Çocuklarımız için renkli dünyalar yaratmak üzere yola çıktık. Onların hayal gücünü besleyen tasarımlara imza attık. Üç yataklı ranza modeli ile çocuklarınız ve hatta misafirleriniz için kullanışlı alanlar var ettik.

Üstelik dilediğiniz renk seçeneklerini değerlendirerek, odanızdaki mevcut dolap ve mobilyalarla uyum yakalayarak kendi oda takımınızı yaratmanız mümkün olacak. İşte bu güzel ürünün öne çıkan özellikleri:

Çok çocuklu aileler için en büyük problem odaların nasıl tasarlanacağıdır. Kalabalık aileler için düzen ve kullanışlılık çok önemlidir. Tercih edeceğiniz mobilya hem odada alan yaratmalı, hem de konfordan asla ödün vermemeli. Bu nedenle size hem kullanışlı, hem de tasarımı göz alan bir ürün ile karşınızdayız.

Üst kısımda bulunan yatağın boyutları 90*190 cm ebatlarındadır. Alt yatak ise aynı şekilde 90*190 cm boyutunda tasarlanmıştır. Çekmece kısmı da yatak olarak kullanılabilir. Bu durumda da üçüncü bir yatak olarak 80*180 cm’lik bir alanınız mevcut olacaktır.

Dilerseniz üçüncü bir yatak yerine çekmeceyi eşyalarınızı depolamak için de kullanabileceksiniz. Böylece dağınıklığı ortadan kaldırmak için de geniş ve kullanışlı bir alanınız olacak.

Kullanışlı Bir Alan Yaratın

Üç yataklı ranza fiyatları aramalarınız sizi ürkütmesin. Hem kaliteli, hem kullanışlı hem de hesaplı ürünler satın almak mümkün. Tırtıl mobilya size hem kaliteyi hem de tasarımı bir arada sunuyor. Çocuklarınızın severek kullanacağı, sizin de tasarımına ve kullanışlılığına bayılacağınız bu ranza modelleri kısa zamanda evinizin en gözde alanına dönüşecek. Çocuklarınız odalarından çıkmak istemeyecek.

Uygun fiyatlı önerilerimizi değerlendirebilir, dolaplı ürün seçenekleri için web sitemizdeki benzer ürünleri inceleyebilirsiniz. Renk seçeneklerini dilediğiniz gibi belirleyebilir ve kullanımını tercih edebilirsiniz.

İster yavru yatak olarak kullanın, isterseniz çekmece, kullanışlı bir ürün satın almanın keyfini yaşayacaksınız. Hem misafirleriniz için bir alan yaratmış olacaksınız, hem de gerektiğinde eşya koyacağınız bir alana sahip olacaksınız.

Kısıtlı bir alana iki koca dünya sığdırmak kolay değil. Çocuklarınıza severek kullanacakları alanlar yaratın ve bunun için bütçenizi sarsmayın. En güzel renkleri ile hem stil sahibi hem de kullanışlı bu mobilyaları çok seveceksiniz.

Toplam Genişlik 240 cm  – Derinlik 95 cm (merdiven 110 cm)

Üst yatak: 90*190 cm

Alt yatak: 90*190 cm

Alt çekmece – Yavru yatak 80*180 cm

Alt yavru yatak kısımı İster yatak ister çekmece olarak kullanılabilmektedir.

Çekmeceli merdiven, merdiven yönü sağ veya sol olarak değişebilir.

Farklı renk gövde ve kapak seçenekleri mevcuttur.

* Yatak, çalışma sandalyesi ve diğer aksesuarlar fiyata dahil değildir.

Puan

( 1 Review )