13-04 Ranza

Kampanya İndirim

2 Hafta

*Tırtıl desenli korkuluk modelleri stokta kalmamıştır düz model gönderilecektir.

Ranza Ölçüsü

Genişlik 240 cm, Yükseklik 185 cm, Derinlik 95 cm, Merdiven Derinlik 110 cm

Yatak Ölçüleri

Üst Yatak 90×190 cm

Korkuluk

Tırtıl desenli korkuluk modelleri stokta kalmamıştır düz model gönderilecektir.

Yatak Sayısı

1 Kişilik, Tek Kişilik

Dolap Ölçüsü

Genişlik 80 cm, Derinlik 95 cm

Çalışma Masası Ölçüsü

Genişlik 110 cm

Gövde Malzemesi

1. Sınıf Kastamonu Entegre, 18 mm Lamine yüzeyli, Çekmeceler tam açılır teleskopik raylı, Kenar bantlar 2 mm pvc

Merdiven Yönü

Sağ – Sol Değişebilir

Yandan Merdiven

Çekmeceli, En üst 1 basamak kapaklı

Taşıma Kapasitesi

110-120 kg

Garanti

3 Yıl

Gönderim

İstanbul dışı il ve ilçe merkezlerine ambar ile bina önü teslim, İstanbul içi Nakliye Montaj Dahil

Not

*İç yatak, nevresim yastık ve diğer aksesuarlar fiyata dahil değildir.

13-04 Çalışma masalı ranza üstü yatak altı çalışma masası.

Çocuklarınız için hem çalışma alanları hem de sağlıklı ve konforlu uyku uyuyacakları bir mobilya tasarladık. Özellikle çocukların küçük odalarda zorlanması, bazen ders çalışabilecekleri bir ortama sahip olamamaları, bu ürünün yaratılmasına zemin hazırladı.

Artık odaları ne kadar küçük olursa olsun, çocuklar için sağlıklı ders çalışma ortamlarına sahip olmak çok kolay. Ranza modelleri arasında, çocuklara çalışma alanı yaratmasıyla da öne çıkan bu modeli çok seveceksiniz.

İstediğiniz renkte sipariş verebileceğiniz bu ürün, çocuklarınıza oyuncaklarını ve kitaplarını dizebilecekleri raflar da sunuyor.

Ranza modeli ve fiyatları arayışında olanlar için harika bir önerimiz var. Özellikle okul çağı çocukları için bu model son derece kullanışlı. Çocuklarınızın oturma odalarında, mutfak masalarında çalışmalarından rahatsızsanız, onlara sağlıklı bir çalışma ortamı hazırlamanın tam vakti!

Ranza kısmındaki yatağın boyutu, 90*190 cm boyutundadır. Ranzanın alt kısmında konumlandırılmış çalışma masası ise 115 cm genişliğinde ve 75 cm yüksekliğindedir. Çalışma masasının yanında dolap da bulunur. 95 cm derinliğindeki bu dolabın arka bölümü raf, ön bölümü ise elbise askılığı olarak kullanıma uygun tasarlanmıştır.

Çekmeceli merdivenin yönünü sağ veya sol olacak şekilde değiştirebilirsiniz. Dilediğiniz renkte belirlediğiniz mobilya ile evinize renk katabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Ürünlerle Çocuklarınızı Mutlu Edin

Çalışma masalı ranza modelleri arasında mutlaka dikkat etmeniz gereken kullanışlılık olmalıdır. Yeterli çalışma alanı olmayan, yatak alanı dar mobilyalar yerine konforlu mobilyalar seçilmelidir.

Bu nedenle fiyat konusu çok büyük önem arz eder. İhtiyaçları karşılamayan bir ürüne para vermek aslında daha büyük bir zarar olacaktır. Bu nedenle alışveriş yapmadan önce satın alacağınız ürün ve firma hakkında yeterli bilgiye sahip olduğunuzdan emin olun.

Dilediğiniz renkte sipariş verebileceğiniz bu kullanışlı ürünün raflarını çocuklarınızın oyuncaklarını veya kitaplarını koyarak düzenleyebilir, küçük bir alanda dahi düzen sağlayabilirsiniz.

Hem eğlenceli, hem de çok kullanışlı bir ürün ile karşınızdayız. Özellikle küçük odalara dair çözümlerimiz arasında sunduğumuz bu ürün ile çocuklarınızın da kendilerine ait bir alanları olacak. Zaman kaybetmeden sipariş verin ve küçük evlerde mucizeler yaratanlardan olun.

Ranza Genişlik 240 cm

Farklı renk gövde ve kapak seçenekleri mevcuttur.

* Yatak, çalışma sandalyesi ve diğer aksesuarlar fiyata dahil değildir.

Puan

( 1 Review )
5 Yıldız
4 Yıldız
3 Yıldız
2 Yıldız
1 Yıldız
ÜRÜN HAKKINDA SORU SORUN

Bu Ürün İçin 1 Yorum

1. 01

K: Gamze

Merhabalar ürün ölçüleri isteğe göre değiştirilebilir mi bilgi verebilirseniz sevinirim

• K: ümit çevik

Ürün ölçüleri standart olup değişiklik yapılamamaktadır.

Ürünler