13-050 Çalışma Masası Kitaplık

SKU: 13-050

• kargo ve taksit

Açıklama

Çocuğunuzun odasını şık tasarımlarla şekillendirmeyi seviyor ve onun için eğlenceli tasarımı ile dikkat çeken bir çalışma masası modeli almak mı istiyorsunuz? O halde bu ürün tam size göre! Hem cazip fiyatı hem de farklı tasarımı ile çocukların en sevdiği mobilya halini alacak.

Çocuklar zamanlarının büyük bir kısmını okulda geçiriyorlar. Eve geldiklerinde televizyon, bilgisayar, tabletler nedeniyle ders çalışmak istemiyorlar. Üstelik evin tüm üyeleri televizyon seyrederken çocuklarınızdan sizin yanınızda ders çalışmasını beklemek imkansız olacaktır. Çocuklar, uygun buldukları her yerde ders çalışmaya başladıklarında, konsantrasyonlarını tek bir konuya veremez ve değişkenlerden kolayca etkilenirler. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için onlara stabil çalışma alanları sunmak gerekir.

Tasarımı güzel, sevimli bir çalışma masası da onların daha çok hoşuna gideceği için ister istemez ders çalışma isteklerini ve dolayısıyla da başarılarını artıracaktır.

Bir çalışma masası düşünün. Hem modeli ile çok tarz görünecek, hem de sunduğu konfor ile çocukların vazgeçilmezi haline gelecek. İşte bu ürün size tam da bunları vaad ediyor.

115 cm masa genişliği olan bu ürün, yan kısmında yer alan kitaplıkla bir bütün oluşturur. Alt bölümünde 2 adet çekmece yer alır. Bununla birlikte bir adet de kapaklı dolabı mevcuttur. Çekmeceler sonuna kadar rahatlıkla açılır ve rahatça kullanılır. Bunun nedeni çekmecelerin teleskopik ray sistemine sahip olmasıdır. Çalışma masasının ölçülerine gelince, genişliği ve yüksekliği 185 cm, derinliği ise 60 cm ebatlarındadır. Dilerseniz masanın yönünü sağ taraf veya sol taraf olarak belirlemeniz mümkün hale gelebilecektir.

Hem Yaratıcı Hem Kullanışlı

Tüm bu özellikleri, çalışma masası sandalyesi seçiminin doğru yapılması ile de birleşince, çocuklar için son derece konforlu bir alan yaratılmış olacaktır. Artık çocuklar tam konsantrasyon sağlanmış şekilde derslerine odaklanabilir ve bu durum da elbette akademik başarısına yansıyacaktır.

Çocuklarınızın daha yoğun ders çalışmasını sağlamak isterseniz, onların satın aldığınız çalışma masası ile bağ kurmasına olanak verin. Modeli o seçsin, renkleri ürün kataloğuna göz atarak o belirlesin. Göreceksiniz, çok geçmeden mobilyasına eşyaları yerleştirmeye kendiliğinden gönüllü olacak ve ders çalışmaya daha fazla zaman ayıracak.

Oylama
product image
Yönetici Oy
1star1star1star1star1star