13-051 Çalışma Masası

Az yer kaplarken çocuklarınıza geniş bir çalışma alanı sunan kullanışlı bir çalışma masasına ne dersiniz? Artık çocuğunuz rahatça ders çalışabileceği kendisine ait bir alana sahip olacak ve notları da bu ölçüde yükselecek. İsterseniz onun odasında, isterseniz oturma odanızın atıl bir köşesinde yer vereceğiniz bu çalışma masası son derece kullanışlı bir üründür.

Çocuklar neresi uygunsa orada ders çalışıyor. Ancak televizyon ve bilgisayar gibi uyarıcılar bu noktada ihmal ediliyor. Ne de olsa elinde kalem önünde kağıt ile durmadan ders çalıştığı düşünülen çocuk aslında bir yandan da televizyon izliyor. Tam konsantre olarak dersine yoğunlaşamıyor.

Bu durum aileleri de çok rahatsız etmiş olacak ki, çalışma masalarına duyulan talep gün geçtikçe artıyor. Düzenli ders çalışması gereken öğrenciler için düzenli bir alan yaratılması gerekiyor. Bu noktada siz anne babalara büyük bir pay düşüyor.

Genişliği 115 cm olan bu çalışma masası, çocuklar için standardın üstünde bir çalışma alanı vaad ediyor. Rahatlıkla masanın üzerine bilgisayar koyarak araştırma yapabilir, bir yandan da defterine küçük notlar alabilir. Anlaşılacağı üzere rahatlıkla çalışabileceği bir alana sahip olacak.

Bunun dışında 185 cm yüksekliğinde ve 65 cm derinliğinde olan bu çalışma masası ile hem etkili hem de rahat çalışacak. Üstelik modelin tasarımı da son derece şık. Gövde rengini beyaz veya ıhlara olarak belirlediğiniz ürünün kapak rengini de dilediğiniz gibi seçebilirsiniz.

İster lacivert, ister sarı, ister kırmızı, dilerseniz de beyaz… Bunun dışında pek çok renk seçeneği de sizi bekliyor. Dilediğiniz modelin arzu ettiğiniz rengini kolayca sipariş edebilirsiniz. Çocuğunuzun çalışma motivasyonunu artırmak için onun en sevdiği rengi tercih edebilirsiniz.

Ürünün kurulumu da son derece kolaydır. Duvara kolayca monte edilebilen raflı çalışma masası size bir de geniş bir çekmece sunar. Böylece bazı ders araç gereçleri düzgün bir şekilde muhafaza edilebilir.

Rahat, Konforlu, Minimal

Çok yer kaplayan çalışma masası fiyatları da bir o kadar yüksek. Önemli olan çocuğunuz için en sağlıklı alanı yaratmak ise, bütçenizi aşmanıza da hiç gerek yok.

Dilediğiniz renklerde tercih ettiğiniz modeli en küçük odalara bile rahatlıkla sığdırabilirsiniz.

Renk

Beyaz, Kırmızı, Lacivert, Lila, Pembe, Turuncu, Yeşil