13-052 Kitaplık

SKU: 13-052

• kargo ve taksit

Açıklama

Okumayı çok seven çocuklar için harika bir tasarım ile karşınızdayız. Kitaplarını dizecekleri bu eğlenceli ve kullanışlı raf ile, diledikleri zaman istedikleri kitapları yeniden alıp okuyacaklar, kendi küçük kütüphanelerini zamanla daha büyük hale getirmek için ilham edinecekler.

Üstelik birbirinden güzel renkleri ile göz alan bu modelin tasarımını bizzat çocuğunuza da bırakabilirsiniz. Dilediği rengi seçip, istediği tasarımda karar kılan çocuklar için en eğlenceli kısım şimdi başlıyor! En sevdikleri kitaplarını düzenli bir şekilde yerleştirme vakti…

Kitaplık raf modelleri genellikle çok kullanışlı olmamaktadır. Tamamen açık, kapaksız kitaplıklar bazı durumlarda görüntü kirliliğine de neden olabilir. Ancak kitaplığınızda bulunan raflar, bazı eski kitapların, defter ve kağıtların muhafaza edilmesi için en uygun yer olacaktır. Bu da düzenli bir oda görüntüsünün yakalanmasına fırsat verir.

Kitaplık modeli içinde 2 adet çekmece ve bir tane de kapaklı dolap yer alır. Böylece yalnızca kitaplarınızı değil başka özel eşyalarınızı da koyabileceğiniz alana sahip olursunuz. Çocuklarınız okul defterlerini ve kalemlerini bu bölmelerde muhafaza eder, bu nedenle dağınıklık ortadan kaldırılmış olur.

Çekmeceler, kolay açılabilen özelliktedir ve sonuna kadar açılır. Bunu sağlayan özellik, çekmecelerde yer alan teleskopik ray özelliği olmaktadır. Bu sayede sonuna kadar açılan çekmecelerde atıl alan kalmaz, ürünler dayanıklı olur ve kolayca arızalanmaz.

Kitaplığın genişliği 90 cm’dir. Bununla birlikte yüksekliği 185 cm olarak belirlenmiştir. 45 cm derinlik de kitapların rahatça sığabileceği bir alan yaratılmasında yeterli bir ölçü olarak kabul edilebilir.

Ürünün raf bölümünde de üç adet kapaklı bölüm yer alır. Bu da çocuklara okul eşyalarını rahatlıkla yerleştireceği geniş bir alan temini sağlar. Çocuklar kendi düzenlerini bu çekmeceler sayesinde yaratabilir ve odaları her daim derli toplu görünür.

Kitaplığının Renklerini Sen Seç!

Sevdikleri renkleri kapaklı kitaplık üzerinde görmek onları mutlu eder. Kataloğumuzda yer alan renklerden en beğendiklerini seçerek ürün üzerinde söz sahibi de olabilirler.

Çocukların okul dağınıklıklarını toplamak için daha başarılı bir ürün olamaz. Dağınıklıklar düzenli bir şekilde çekmecelere yerleştirilir ve çocuklar bu düzene kısa sürede alışıp uyum sağlar.

Oylama
product image
Yönetici Oy
1star1star1star1star1star