13-054 İki Kişilik Çalışma Masası Kitaplık

Aynı odayı paylaşan iki çocuklu aileler için harika bir teklifimiz var. Çocuklarınız için ayrı ayrı çalışma alanları yaratmanız mümkün. Üstelik tasarımı şahane ürünlerle odalarını daha da güzelleştirerek, bağımsız çalışma ortamlarını onlar için hazırlayabilirsiniz.

İsterseniz renkleri onların mobilyalarına uygun seçerek de uyumlu bir görüntü sağlayabilirsiniz. Çocuklarınız artık çalışma alanını gasp eden kardeşlerinden şikayet etmeyecek çünkü herkesin kendine ait alanı bulunacak. İki kişilik çalışma masası kitaplık da işin içine eklenince, çocukların vazgeçemedikleri mobilyalarının başında yer alacaklar.

İki çocuğu bulunan aileler için tasarlanmış, fonksiyonel bir mobilyadır. Çalışma masası fiyatları ayrı ayrı düşünüldüğünde çok daha pahalı olabilecekken, iki çalışma masası sayesinde çocuklarınız kendi alanlarında rahatlıkla ders çalışabilir.

Toplam genişliği 265 cm olan bu mobilya, çocuklarınıza geniş bir çalışma alanı sunar. Bununla birlikte 115 cm masa genişliği bulunmaktadır. Benzer şekilde kitaplık da 35 cm yer kaplamaktadır.

Kitaplığın alt bölümünde iki adet çekmece yer alır. Ayrıca bir adet de kapaklı dolap bulunur. Çekmecelerin içinde teleskopik ray sistemi vardır. Bu sayede çekmeceler sonuna kadar açılır. Hiçbir atıl alan kalmadan rahatlıkla eşyalarınıza ulaşabilirsiniz.

Toplam genişliği 265 cm olduğundan bahsettiğimiz ürünün yüksekliği ise 185 cm olmaktadır. 60 cm derinliğe sahip ürün, kullanım bakımından son derece fonksiyoneldir ve kullanıcılarına rahatlık sağlar.

Çocukların yer kavgasına son vermek, herkes için düzenli ve konforlu bir çalışma alanı yaratmak isteyen aileler bu mobilyayı çok seviyor. Artık kimse diğerinin çalışma alanına ve ders ekipmanlarına müdahale edemediği için, düzenli ve disiplinli çalışma alışkanlığına da zemin hazırlanmış oluyor. Siz de çocuklarınız için bu ürünü sipariş verebilir, odalarına veya zevklerine uygun renkleri tercih ederek, odalarına estetik katabilirsiniz.

Kaliteli Çalışma Alanları

Kitaplık ders çalışma masası modelleri ve fiyatları bu denli çeşitlenmişken, size tüm ürünleri tek bir mobilya ile sunarak, hem yer tasarrufu sağlıyoruz, hem de fiyat. Çocuklarınıza bir çalışma planeti yaratmaya kararlı olan aileler için en uygun koşulları sağlayan firmamız, ders çalışan çocukların olası tüm ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak bu mobilyayı tasarladı.

Büyük alan kaplayan mobilyalar bir süre sonra dağınıklık hissi yaratarak çocukları ders çalışmaktan uzaklaştırır. Ancak bu tarz mobilyalar birlikte çalışma güdüsünü harekete geçirerek verimi artırır.

13-054 İki Kişilik Çalışma Masası Kitaplık