13-055 İki Kişilik Çalışma Masası Kitaplık

Kardeşler birlikte çalışmayı çok sever. Böylece ihtiyaç duyduklarında birbirilerine soru sorabilir, derslerinde yardımcı olabilirler. Üstelik ortak kullanılan bir kütüphane de çocuklarda okuma isteğini artırır. Özellikle iki çocuklu ailelerin en büyük sorunu olan çocuklar için çalışma masası temini problemini bu kullanışlı ürün ile çözüme ulaştırıyoruz. Artık çocuklarınız ders çalışmakta zorlanmayacak ve birbirilerinin alanlarına müdahale etmeden çalışabilecekler.

Çocukların ders çalışmasını sağlamak için onların disiplin sağlaması gerekir. Çok çocuklu aileler iki kişilik çalışma masası özelliklerini çoğu zaman bilmedikleri için, çocukları olabilecek en uygun alanlarda çalışmak zorunda bırakır. Bu durum görünürde sorun yaratmaz. Ancak ne yazık ki çocukların çalışmalarından tam randıman alamamasına, potansiyelinin tam karşılığını verememesine yol açar. Bu nedenle çocuklar için uygun çalışma alanları yaratılmalı, onların televizyon karşısında çalışmalarına müsaade edilmemelidir.

Çok çocuklu aileler de çocukları için bağımsız ve kullanışlı çalışma alanları yaratabilir. Nasıl mı? Gelin ürünümüzün özelliklerini inceleyelim.

Çalışma masası modeli iki çocuklu ailelere özel olarak tasarlandı. Toplam genişliği 265 cm olan ürün aslında çocuklarınıza kocaman bir dünya sunuyor. 115 cm genişliğindeki masa üzerine ister bilgisayarından araştırmalar yapabilir, ister kağıt kalem eşliğinde ders çalışabilir. Ama en güzeli kardeşinden bağımsız bir alana sahiptir ancak aklına bir şey takıldığında kardeşine sorabilecek kadar da yakınındadır. 35 cm’lik kitaplığı bulunan bu mobilyanın alt kısmında iki tane çekmece yer alır. Bununla birlikte bir tane de kapaklı dolap bulunur. Böylece çocuğunuzun ödev kağıtlarını burada muhafaza edebilirsiniz.

Çekmecelerde teleskopik ray sistemi mevcuttur. Bu sayede dolaplar sonuna kadar açılır, kullanım kolaylığı sağlar. İstenildiği kadar ürün yerleştirilebilir. Ürünlere çekmeceyi sonuna kadar açarak kolayca erişilir.

Kardeşler İçin Çalışma Alanları Yaratın

Çocuklarınız için hoş renk tasarımları ile eğlenceli ve kullanışlı bir ürün sunuyoruz. Kitaplığın en sevilen kitaplarla doldurulduğu, kapaklı dolapların eşit bir şekilde paylaşıldığı bu çalışma alanı, çocuklarınızı kendisini birey olarak hissetmesini sağlayacak ve ders çalışmak eğlenceli bir hale dönüşecek.

Düzenli çalışma alışkanlığı sağlamak istediğiniz çocuklarınız için mutlaka çalışma alanı yaratmalısınız. Ancak bu alanların televizyon gibi uyarıcılardan uzak konumlandırılmasına mutlaka dikkat edin.

13-055 İki Kişilik Çalışma Masası Kitaplık