13-06 Ranza

Kampanya İndirim

%25 indirim 28.02.2019 tarihine kadar geçerlidir.

Çocuklar, kendilerine ait özel alanların varlığından hoşnut oluyor. Çok çocuklu aileler de yer tasarrufu yapabilmek için yataklı ranza modelleri arayışına giriyor.

Sizin için tasarladığımız bu ürün, çocuklarınız için hem ranzalı iki yatağa hem de çalışmaları için özel bir alana sahip. Pek çok ailenin en büyük şikayeti çocukları için tercih ettikleri ranzalı ürünlerin çalışma alanlarından yoksun olması. Özellikle birden fazla çocuğun birlikte kaldığı odalarda çalışma alanlarının varlığı olmazsa olmaz halini alıyor çünkü her çocuğun bireysel olarak ders çalışabileceği bir alana ihtiyacı var.

Çalışma masalı iki yataklı ranza modeli de işte tam da bu imkanı, siz değerli müşterilerimize sunuyor. İki çocuğun rahatlıkla yatabileceği, eşyalarını ve kitaplarını koyabileceği raf ile dolaplara sahip, aynı zamanda geniş bir çalışma masası mevcut mobilyaya göz atın.

Farklı ve estetik tasarımı, her bir alanı en makul şekilde değerlendiren tasarımı ile ailelerin tercih ettiği bir modeldir.

Üst yatağın 90*190 cm olduğu, alt yatağın ise küçük kardeşler için 80*180 cm şeklinde boyutlandırıldığı iki konforlu yatak mevcuttur. Elbette bununla da sınırlı değil. 145 cm uzunluğunda bir çalışma masası ile çocuklarınız rahatça ders çalışabilir. Çalışma masasının altında çekmece ve bununla birlikte bir de kapaklı keson bulunur. Böylece her alan en kullanışlı şekilde değerlendirilmiş olur.

Çekmece şeklinde tasarlanmış merdiven, dilerseniz mobilyanın sağında, dilerseniz de solunda konumlandırılabilir. Bu çekmeceler de oldukça derin ve kullanışlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Mobilyada kullanılan renkleri değiştirmeniz mümkündür. Çocuklarınızın en sevdiği renkleri tercih ederek odayı daha da özel hale getirebilirsiniz. Çekmecelerin kapaklarını dilediğiniz gibi şekillendirip renkleri ile oynayabilirsiniz.

Sizin İçin En Uygun Fiyatlarla

Çalışma masalı ranza fiyatları, pek çok ürünü en makul alanı kullanarak sunması nedeni ile aileler tarafından çok sık tercih edilmektedir. İyi bir araştırma yapmalı, modelleri ve modeli sunan firmayı iyi incelemelisiniz.

Bunun yanında, ranza ve çalışma masası ile beraber, dolap seçeneği de isterseniz, diğer ürünlerimize göz atabilirsiniz.

Kitaplar ve aksesuarlar ile süsleyeceğiniz ranzalar, modelin tarzını daha iyi ortaya çıkaracak ve çocuklar bu ürüne bayılacak!

* Yatak, çalışma sandalyesi ve diğer aksesuarlar fiyata dahil değildir.

Ranza genişlik 240 cm

Ranza Ölçüsü

Genişlik 240 cm, Yükseklik 185 cm, Derinlik 190 cm, Merdiven Derinlik 110 cm

Yatak Ölçüleri

Üst Yatak 90×190 cm, Alt Yatak 80×180 cm

Yatak Sayısı

2 Kişilik, 2 Yataklı

Gövde Malzemesi

1. Sınıf Kastamonu Entegre, 18 mm Lamine yüzeyli, Çekmeceler tam açılır teleskopik raylı, Kenar bantlar 2 mm pvc

Taşıma Kapasitesi

110-120 kg

Merdiven Yönü

Sağ – Sol Değişebilir

Yandan Merdiven

Çekmeceli, En üst 1 basamak kapaklı

Garanti

3 Yıl

Gönderim

İstanbul dışı il ve ilçe merkezlerine ambar ile bina önü teslim, İstanbul içi Nakliye Montaj Dahil

Not

*İç yatak, nevresim yastık ve diğer aksesuarlar fiyata dahil değildir.

ÜRÜN HAKKINDA SORU SORUN