13-066 İki Kapaklı Ray Dolap

Çocuğunuzun odası için kullanışlı bir dolap mı arıyorsunuz? Birbirinden kullanışlı dolapları sizin için tasarladık. Artık ne kadar eşyası olursa olsun, rahatlıkla dolaba sığacak eşyaları ile çocuğunuz rahat bir nefes alacak, odası derli toplu olacak.

Ne yazık ki kalitesiz malzemeden üretilen mobilyalar, fiyatı daha uygun olduğu için ailelerce tercih ediliyor ancak çok zaman geçmeden bu mobilyalarda arızalar gözleniyor, kimi zaman da kullanılmaz hale geliyor. Bu durumun en önemli sebebi, sektörde kendini ispat edememiş, referansı olmayan firmalardan alışveriş yapmak. Kimi zaman da çok ünlü firmalardan alınan ürünlerde bu tür problemler, kalitesiz ürünler kullanıldığı için karşımıza sık sık çıkmaya başlıyor.

Böyle bir durum meydana geldiğinde ise mecburen takım bozuluyor. Çocuk odası dolabı arayışı da işte bu noktada başlıyor.

Görselde yer alan iki kapaklı raylı dolap seçeneği, işte ailelerin bu gibi sorunlarla karşılaştıktan sonra almak isteyeceği kaliteli ve kullanışlı dolap olarak karşımıza çıkıyor. Bazı aileler ise, çocuklarına oda mobilyası almadan önce, dolap almayı tercih ediyor. Bazen de alınan dolap yetersiz kalıyor, böylece yeni dolap satın alınması zorunlu hale geliyor.

Kaliteli malzemeden üretilen bu dolaplar çocukların kullanımında dahi uzun ömürlülük vaad eder. Alüminyum profil kapak kulplara sahiptir. Bu nedenle de kapak esneyerek raydan çıkamaz. En önemlisi de dolabın frenli kapak mekanizması mevcuttur. Bu sayede olası kazaların önüne geçilmiş olunur.

Genişliği 150 cm olan bu dolabın derinliği  65 cm yüksekliği 210cm’dir. Geniş iç hacmi ile dikkatleri çeken çocuk odası dolabı fiyatı ise kesenizi yormaz.

Dilediğiniz renkte ürün seçiminde bulunabilirsiniz. İsterseniz düz beyaz, ister lila ve pembenin muhteşem uyumu, dilerseniz de turuncu ve yeşil gibi cırt renklerin birlikteliği. Çocuğunuzun hayal dünyasına da hitap eden, onun en sevdiği renklerin kombini ile ortaya harika bir ürün çıkıyor.

Kaliteli Bir Ürün Satın Almak

Kaliteli malzeme, usta elinin izini taşıyan dayanıklı kurulum ile bu ürünü uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceksiniz.

Diğer mobilyalarla uyum yakalamak önemlidir. Bütünlüğü sağlar. Bu nedenle renk seçimini doğru yapmanızı öneririz.

13-066 İki Kapaklı Ray Dolap