13-07 Ranza

Çocuğunuz için eğlenceli ve kullanışlı bir alan yaratmaya ne dersiniz? Hem eşyalarını yerleştireceği geniş bir giysi dolabı, hem de bu koca dolabın yer kaplamasını engellemek için tasarlanmış ranza yatak ile küçük alanlarınızdan tasarruf edeceksiniz. Hem çocuğunuzun eşyalarını düzenli bir şekilde dolabınıza yerleştireceksiniz, hem de onun odanın her köşesinden bağımsız bir yatağının olmasını sağlayacaksınız.

Üstelik birbirinden sıcak renklerle dolap ve ranzayı renklendirmek, sevimli bir çocuk odası yaratmak mümkün. Çocuğunuz bu yeni odasını çok sevecek ve eşyalarını dolaba kendi dizmek isteyecek. Size de onun mutluluğu ile mutlu olmak kalacak.

Ürünün kullanışlı ve standart ölçülerde olan yatağı son derece konforlu. 90*190 cm boyutundaki yatağın hemen altında oldukça geniş bir dolap mevcut. Led ışık ile aydınlatılan dolap üç çekmeceden oluşuyor. Üstelik mobilyanızın rengini siz belirleyebilir, odadaki diğer mobilyalarla uyumu yakalayabilirsiniz.

Çocuğunuzun yatağa çıkarken kullanması için standart bir merdiven yerine, kullanışlı çekmecelerden oluşan bir merdiven tasarladık. Böylece çocuğunuzun küçük adımlarını attığı o merdiven sizin için harika bir depolama alanına dönüştü. Üstelik bu çekmece ve dolapların da renklerini dilediğiniz gibi belirleyebiliyorsunuz.

Altı ray dolaplı ranza size küçük odalarda tasarruf imkanı sağlıyor. Eşyaları sığdırmak, çocuğunuza oyun alanı yaratmak istiyorsanız, ranzalı diğer modellerimize de göz atabilirsiniz. En kullanışlı alan yönetimi için özenle tasarlanmış, her bir ayrıntı planlanmış modellerimiz kullanıcı dostudur.

Bütçenize Dost Ranza Modelleri

Altı ray dolaplı ranza fiyatları sizi ürkütmesin. Ayrı ayrı satın aldığınız dolap ve karyolaya daha fazla para ödemeniz olasıdır. Altı ray dolaplı bu yataklar ile dilediğiniz şekilde eşyalarınızı yerleştirebileceksiniz. Üstelik çocuğunuz için de rahat bir yatağın sahibi olacaksınız. Kullanışlı çekmeceler, yerden tasarruf sağlayan tasarımı ile evinizin dekorasyonuna el atma zamanı geldi. Siz de küçük alanları en ergonomik şekilde kullanarak evinizde ferah alanlar yaratabilirsiniz.

Mimardan Tüyo

Çocuğunuz için en optimal düzeyde, kullanışlı alanlar mı yaratmak istiyorsunuz? Küçük evleri en kullanışlı şekilde değerlendirme anlayışından yola çıkarak, faydalı ürünler tasarladık. Çocuklarınızın yaşam alanlarına saygı duyuyoruz ve onlara hem çalışabilecekleri, hem de eşyalarını koyacakları alanlar yaratıyoruz.

Ranza Genişlik  240 cm