13-070 Çalışma Masası Kitaplık

Eskiden çalışma masası mı vardı demeyin, çocuklarınız için ders çalışabilecekleri sağlıklı alanlar yaratın. Odalarının bir köşesini çalışma masası modeli için konumlandırın. Ardından çalışma masasını kitaplıkla zenginleştirin.

Çalışma alanı olan çocuklar, rutin çalışma davranışlarını daha kolay benimser. Konforlu bir masa, dilediklerinde ulaşabilecekleri kitaplarla dolu bir kitaplık, bununla birlikte gerektiğinde bilgisayarın da sığabileceği geniş bir alan, çocuklar için uygun ortamın yaratılmasını sağlayacağı için önemlidir.

Görselde yer alan ürün, hem tasarımı, hem de kullanışlılığı açısından dikkat çeker. Az yer kaplar ancak bununla birlikte çocuğunuzun ders araç gereçlerine fazladan bir alan yaratır. Peki bu kullanışlı çalışma masasının özellikleri nedir, birlikte inceleyelim.

Çalışma masasının genişliği 115 cm’dir. Bununla birlikte yan tarafı kitaplık olarak tasarlandı. Masa ve kitaplık bir bütündür ve ayrılmaz. Kitaplığın alt kısmında iki tane çekmece yer alır. Bir adet de kapaklı dolap, uygun eşyaların muhafazası için hazırdır. Teleskopik ray sistemine sahip dolaplar sonuna kadar açılır, çekmecelerin sonuna kadar açılması atıl alan yaratılmasını önlediği için önemlidir.

Genişliği 155 cm olan ürünün tamamının yüksekliği de 185 cm olmaktadır. Bununla birlikte ürün 60 cm derinliğe sahiptir. Masanın yönünü sağ veya odanızın konumuna uygun gelecek şekilde sol olarak belirleyebilirsiniz.

Masanın üzeri, bilgisayar koymak için de uygundur. Bununla birlikte çalışma masası fiyatı karşılığını tam anlamıyla karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Kullanışlı alanlar sunar.

Üst kısmında, açık bir şekilde kitapların dizileceği bir alan mevcuttur. Bununla birlikte, hemen yanında yer alan kapaklı dolap sayesinde geniş bir alana özel eşyalar yerleştirilebilir. Görülmesini istemediğiniz okul araçları ortadan kaldırılarak temiz bir görüntü elde edilir.

Hemen yan tarafta bulunan iki adet kapaklı, iki adet açık alan da, çocuğunuzun ders için gerekli araçlara kolayca ulaşmasına olanak verir. Masa, çeşitli eşyaların bulunabileceği kadar geniştir ve çocuğunuza ferah ve kullanışlı bir alanda çalışma imkanı sunar.

Kullanışlı ve Konforlu Ürünler

Kitaplıklı ders çalışma masası modelleri ve fiyatları son dönemlerde çok popüler hale geldi. Kullanışlılığa önem veren aileler için bu ürünü kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Çocukların sevdiği renklerle tercih edilmiş mobilyalar çalışma motivasyonunu artıracaktır

E-posta Bültenimize Abone Olun
Kampanya ve indirimlerden ilk siz haberdar olun.
Size asla spam posta göndermeyeceğiz.

13-070 Çalışma Masası Kitaplık