13-075 İki Kapaklı Dolap

Hem uygun fiyatlı, hem de kullanışlı bir giysi dolabı arayışında olanlar için birbirinden kullanışlı ürünlerimiz arasında iki kapaklı dolap modelleri de bulunuyor. Bu dolaplar hem çok alan kaplamıyor, hem de boyundan büyük işler yapıyor. Özellikle çocukların eşyalarını yerleştirmeniz için en kullanışlı alanlardan birini sizin için yaratıyor. Siz de bu dolaptan satın alarak çocuğunuzun eşyalarını yerleştirebileceğiniz kullanışlı alanlar yaratma şansı yakalayabilirsiniz. Üstelik son derece uygun fiyatlarla ve ödeme koşulları ile.

İki kapaklı dolap satın al ve çocuk odasındaki dağınıklıklardan kurtul. Üstelik son derece kaliteli malzemelerin kullanılması neticesinde üretilen bu ürünleri, uzun yıllar güvenle kullanabileceksiniz. Bazı dolapların kapaklarını kapatmak büyük bir gürültüye neden olabiliyor. Özellikle gündüz saatlerinde okula ve işe giden kişiler bu nedenle dolap açmaktan çekinirler.

İşte bu gibi önemsiz görünen ama günlük hayat içinde bize zaman kaybettiren durumlarla baş edebilmek için fren kapak mekanizmasını dolaplarımızda kullanıyoruz. Bu ne anlama geliyor? Artık dolap kapakları kapatılırken daha sessiz kapanacak. Bir de çok daha önemli bir faydası olacak, çocukların, dolap kapağını kapatırken parmaklarını sıkıştırmaları önlenmiş olacak. Nedeni ise elbette yavaşça kapanan fren sistemli kapak mekanizması olacak. Harika değil mi?

Bunun dışında bir diğer önemli özellik ise çekmecelerde bulunan teleskopik ray sistemi olarak karşımıza çıkmaktadır. Teleskopik ray sistemi ile, çekmeceler sonuna kadar rahatça açılır, atıl durumda kalan alanlar bulunmaz. Siz de rahatça eşyalarınızı yerleştirip, gerektiği zamadan bu çekmeceleri açarak eşya alabilirsiniz.

Harika özelliklere sahip bu kullanışlı dolabın ölçülerine de göz atalım. Genişliği 90 cm olan dolabın yüksekliği 210 cm’dir ve derinliği 60 cm olarak belirlenmiştir. Eşyalarınızı rahatça yerleştirebilir ve güvenle kullanabilirsiniz.

Her Evin İhtiyacı İki Kapaklı Dolaplar

Ekstra olarak da bu dolaptan satın almak isteyebilirsiniz. Artık evler çok kalabalık ve eşyaları koyabileceğiniz alanlar ise kimi zaman yetersiz. Bu nedenle olabildiğince fazla eşya alabilecek alanlar yaratmanız gerekir. İki kapaklı dolap fiyatları sizi yanıltmasın. Kaliteyi, uygun fiyatlara almak mümkün. İsterseniz, dolabınızın rengini değiştirerek, evinizdeki mobilyalardan farkı yokmuşçasına kullanmanız da olası üstelik.

Bu kullanışlı dolabı evinizin atıl durumdaki bir alanına koyarak da değerlendirebilir, sadece çocuklarınızın eşyaları için değil, kendi eşyalarınız için de yer açabilirsiniz.

13-075 İki Kapaklı Dolap