13-076 İki Kapaklı Dolap

Küçük bir dolap, evdeki tüm dağınıklığın çözümü olacak diyenlerdenseniz, bu model tam da sizin aradığınız özellikleri içinde barındırıyor.

Eşyalarla dolu evlerimizde alan yaratmak ne yazık ki çok kolay değil. Aileye eklenen her yeni birey ile birlikte, dolap ihtiyacı da o ölçüde artış gösteriyor. Yeni kıyafetler, kışlıklar, yazlıklar için alan yaratmak lazım ama nasıl? Üstelik sınırlı alanları değerlendirme zorunluluğu seçim yapmanızı bu kadar zorlaştırırken, hem kullanışlı hem de az yer kaplayan bir dolap bulmak hiç de kolay olmasa gerek.

İki kapaklı dolap modelleri, çok yer kaplamayan ancak kullanışlı bir dolap satın almak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Onu bu denli özel kılan nedir, hangi özellikleri sayesinde çok talep alıyor, birlikte inceleyelim.

Sevimli, dilediğiniz renkte, kullanışlı mı kullanışlı bir dolap var karşınızda. Çok amaçlı dolap en ucuz nereden bulunur sorusunu soranlar için, mutlaka dikkat etmeleri gereken özellikleri sizinle paylaşacağız.

Dolabın küçük olması, bazı kullanışlılık gereklerini de beraberinde getirir. Örneğin çok fazla rafı ve kullanım alanı var mı? Ürünümüz iki askılık kıyafet alanına, iki çekmeceye ve altı adet, raf olarak değerlendirilebilecek alana sahip. Bu da dağınıklığın büyük ölçüde toparlanması anlamına geliyor. Bunun dışında, kullanışlılığı artıran özellikler de cabası. Frenli kapak mekanizması sayesinde, dolap kapakları kapanırken gürültü çıkarmayacak. Üstelik ne siz ne de çocuklarınız için dolabın kapağı kapanırken parmağınızın sıkışmasından endişe etmeyeceksiniz. Yalnızca bu da değil. Kullanışlı çekmeceler yarısına kadar değil tamamen açılacak ve kullanamadığınız atıl alanlar bulunmadığı için rahatlıkla eşyalarınızı yerleştireceksiniz. Bu durumu sağlayan da çekmecelerde bulunan teleskopik ray sistemi olmaktadır.

Az Yer Kaplar Çok İş Görür

Genişliği 90 cm olan dolabın yüksekliği 210 derinliği 60 cm’dir. İki kapaklı gardrop fiyatı nedir diye soranlar için web sitemizde en uygun fiyatlar ve ödeme koşulları yer almaktadır. Dilediğiniz renk seçeneği ile siz de kolayca bu kullanışlı dolabı sipariş edebilirsiniz.

Evinizi daha temiz ve düzenli gösteren kullanışlı gardropların varlığıdır. Evinizin bir türlü toplanmamasından şikayetçi iseniz, var olan gardroplarınız mutlaka kullanışsız parçalardan ibaret demektir.

E-posta Bültenimize Abone Olun
Kampanya ve indirimlerden ilk siz haberdar olun.
Size asla spam posta göndermeyeceğiz.

13-076 İki Kapaklı Dolap