13-085 Üç Kapaklı Dolap

Çocuğunuz büyüdükçe eşyaları da artıyor mu? Onun için yeni alanlar yaratmak olmazsa olmaz haline mi geldi? O halde mevcut mobilyanıza uygun çok fonksiyonel ve oldukça estetik bir ürün ile tanıştıralım sizi. Üç kapaklı dolap modelleri denildiğinde, beklentiniz konforlu bir dolaba sahip olmaktır. Bu ürünümüz ile size hem konforu, hem kullanışlılığı, hem de şıklığı sunuyoruz. Peki nedir bu ürünü öne çıkaran özellikler, birlikte göz atalım.

Çocuklar büyüdükçe ihtiyaç duydukları mobilyalar da değişebiliyor, farklılık gösteriyor. Bazen de bazı aileler, bebekleri dünyaya geldiğinde onlara bir oda takımı almak yerine, eşyalarını koymak için elbise dolabı almayı tercih ediyor. Buradaki amaç ise daha sonra çocukları için şık bir yatak odası takımı almak oluyor.

Kullanım amacınız ne olursa olsun, önemli olan işlevsellik ise, bu ürün işini görecek diyebiliriz. 135 cm genişliğe sahip bu  gardrop  ürününün yüksekliği ise 210 cm olmaktadır. Derinlik 60 cm ve standart ölçülerdedir. Böyle kullanışlı bir dolabı rahatlıkla ve keyifle kullanabilirsiniz.

Üstelik oldukça faydalı özelliklere de sahip. Örneğin bu dolabı kullanırken, çocuğunuzun elinin kapısına sıkışmasından endişe etmeyeceksiniz. Çünkü dolapta frenli kapak mekanizması bulunuyor. Bu da dolabın sessizce açılıp kapanmasını ve kapanırken fren sistemi sayesinde yavaş hareket etmesini sağlıyor.

Bir diğer önemli özelliği ise teleskopik ray sistemi olarak karşımıza çıkıyor. Bu sistem sayesinde dolabın içinde bulunan çekmeceler rahatlıkla ve sonuna kadar açılıyor. Bu sayede uğraşmadan, kolayca tüm eşyalarınıza ulaşabiliyorsunuz. Kullanım kolaylığı sağlıyor.

Eşyalarınız Ortada Kalmasın

Ucuz gardrop sınıfında değerlendirebileceğimiz bu ürünün bize sunduğu faydaların yanında tasarımına da mutlaka değinmemiz gerekiyor. Ihlara veya beyaz gövde renklerinden birini seçebilir, çekmecelerin rengini dilediğiniz renkte tercih edebilirsiniz. İsterseniz lacivert ve yeşil, isterseniz düz beyaz. Buna siz karar vereceksiniz.

Üç kapaklı dolaplar, ortada kalmış eşyaların can dostudur. Size ve ailenize nefes almak için alan yaratır. Bu nedenle mutlaka evinizin en uygun köşesinde yerini almalıdır. Siz de fazla eşyalarınızı yerleştirmek için tercih edebilirsiniz.

13-085 Üç Kapaklı Dolap