13-086 Üç Kapaklı İki Çekmeceli Dolap

Tekstil ürünleri her geçen gün göz alıcı yeni modeller ile kendisini yenilerken, bu duruma seyirci kalmamız çoğu zaman mümkün olmuyor. Çocuklarımız için her zaman en iyisini istiyoruz. Daha güzel kıyafetler, yeni ayakkabılar, etekler, çantalar, tişörtler derken mevcut dolaplar doluyor.

Bazen de, bebeğiniz dünyaya gelir gelmez, eşyalarını rahatça sığdırabileceğiniz kullanışlı bir üç kapaklı iki çekmeceli dolap modeli arayışı içinde buluyorsunuz kendinizi. Bunun nedeni de elbette, çocuğunuzun kıyafetleri için en optimal çözümler sunmak ve kullanışlı bir dolap sayesinde yerleştiğiniz kıyafetlerinize kolayca ulaşabilmek.

Hal böyle olunca, dolaplara olan ihtiyaç gün geçtikçe artıyor. Peki kaliteli bir dolap satın almak için nelere dikkat etmeli, hangi özellikler aranmalı? Bu ürün tanıtımında bir gardrobun kaliteli kabul edilmesi için hangi özellikleri barındırması gerektiğini göreceksiniz.

Kullanışlı bir dolabın olmazsa olmazı elbette ki raflarıdır. Optimal bir şekilde ayarlanmış dolaplar, yerleştirirken kolaylık sağlayacağı için kullanışlılığı da beraberinde getirir. Genç odası dolap modelleri içinde mutlaka çok gözlü, raflı modelleri tercih etmek gerekir.

Dolabın bir bölümünde iki geniş raf, bir askılık bölümü, aşağıda ise iki geniş çekmece bulunuyor. Diğer bölümde yine tişört gibi kıyafetler için kullanabileceğiniz küçük bir askılık alanı ve dört adet raf bölmesi yer alıyor. Kullanışlı dizayn size pek çok alan ve dolayısıyla pek çok çözüm sunmuş oluyor. Çocuklarınızın kıyafetlerini rahatlıkla yerleştirebilirsiniz.

Üstelik etkileyici birkaç özellik de dolabın cazibesini artırıyor. Öncelikle frenli kapak mekanizması ile, kapağın sert kapanmasının ve elinizin kapağa sıkışmasının önüne geçiliyor. Çocuklarınız da bu dolapları güvenle kullanabilir. Bunun yanında teleskopik ray sistemi ile çekmeceleri sonuna kadar açabilmek olanaklı hale geliyor.

Peki bu güzel dolabın boyutları neler? Genişliği 135 cm olan dolabın yüksekliği 210 cm olarak belirlendi. Derinlik ise 60 cm.

Genç ve Dinamik Tasarımlar

Elbise dolabı fiyatları ne kadar yüksek olursa olsun, yukarda bahsettiğimiz özellikleri taşımıyorsa ne yazık ki kalitesinden söz etmek de mümkün olmayacaktır.

Çocuğunuzun en sevdiği renkleri ağırlıkta olduğu bir tasarımla, hem onun keyifle kullanacağı hem de sizin iş yükünüzü azaltacak bir mobilyaya sahip olabilirsiniz

E-posta Bültenimize Abone Olun
Kampanya ve indirimlerden ilk siz haberdar olun.
Size asla spam posta göndermeyeceğiz.

13-086 Üç Kapaklı İki Çekmeceli Dolap