13-100 Tek Kapaklı Dolap

Evinizdeki atıl durumda bulunan alanlarla ilgili pratik çözümlerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Çocuklarınız büyüdükçe dolap ihtiyacında da artış meydana geldiyse, tek kapaklı dolap modelleri en büyük yardımcınız olacak. Hem çok yer kaplamayan, buna rağmen iş gören bu dolaplar sayesinde dağınıklıklar ortadan kalkacak, eşyalar gözünüze batmadan düzenli şekilde dolaplardaki yerini alacak. Bu kullanışlı ürünün özelliklerine birlikte göz atalım.

Tek kapaklı küçük dolap, size ihtiyaç duyduğunuz en optimal alan çözümlerini sunar. Çocuğunuzun çalışma masasının kenarına, gardobunun yanına, hatta yatağının ayak ucuna veya odadaki kirişin yanına koyarak neredeyse görünmez denecek kadar küçük ama bir o kadar kullanışlı dolabı odanızın bir parçası haline getirebilirsiniz.

Sadece kıyafetler değil, yatak çarşafları, özel eşyalar, kitap defter gibi ortada bulunmasını istemediğiniz araç gereçler bu dolap vasıtası ile düzenli bir şekilde muhafaza edilebilir.

Dolap bir kapaklıdır. Dört raf ve dört çekmecesi bulunur. Genişliği 40 cm’dir. Yüksekliği ile 210 cm olarak belirlenmiştir. Dolabın derinliği ise 50 cm olmaktadır. Son derece kullanışlı bu ölçüler ile kapladığı yeri unutturacak şekilde çok iş yapar. Çekmeceleri çocuğunuzun ihtiyaçlarına göre düzenleyebilirsiniz. Rengini, evin diğer mobilyalarına uyumlu şekilde seçerek, estetik bir görüntü de yakalayabilirsiniz veya çocuğunuzun en sevdiği renkleri tercih edebilirsiniz.

Üstelik bu dolap çeşitli özellikleri ile tam bir kullanıcı dostu. Örneğin frenli kapak mekanizması bunların arasında en dikkat çekeni. Yavaşça kapanıyor ve böylece olası parmak sıkışmalarının önüne geçiyor. Üstelik gürültülü kapanma gibi rahatsızlık verici durumlar da ortadan kalkıyor. Bir diğer önemli özellik ise teleskopik ray sistemi. Bu sistem sayesinde çekmecelerin tamamını dışarı doğru açabilirsiniz bu da en etkin kullanımı sağlaması açısından oldukça önemlidir.

Büyük İşler Başarak Küçük Dolaplar

Çok amaçlı dolap fiyatları ile ilgili araştırma yaparken, mutlaka ürünün size sunduğu özellikleri de göz önünde bulundurmanız gerekir. En kullanışlı mobilyaları tercih etmeli, kalitede asla ödün vermemelisiniz. Böylece satın aldığınız ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Bazen kullanışlı küçük bir dolap kullanışsız büyük bir dolaptan çok daha fazla iş görür. Seçimlerinizi yaparken ürün özelliklerini mutlaka göz önünde bulundurun.

13-100 Tek Kapaklı Dolap