Kombin Takım 03

*Tırtıl desenli korkuluk modelleri stokta kalmamıştır düz model gönderilecektir.

Ranza Ölçüsü

Genişlik 240 cm, Yükseklik 185 cm, Derinlik 95 cm, Merdiven Derinlik 110 cm

Yatak Ölçüleri

Üst Yatak 90×190 cm, Alt Yatak 90×190 cm, Yavru yatak 80×180 cm, Yavru yatak çekmece olarak kullanılabilir

Dolap Ölçüsü

Genişlik 135 cm, Yükseklik 210 cm, Derinlik 65 cm

Çalışma Masası Ölçüsü

Genişlik 151 cm, Yükseklik 185 cm

Korkuluk

Tırtıl desenli korkuluk modelleri stokta kalmamıştır düz model gönderilecektir.

Taşıma Kapasitesi

110-120 kg

Yandan Merdiven

Çekmeceli, En üst 1 basamak kapaklı

Merdiven Yönü

Sağ – Sol Değişebilir

Garanti

3 Yıl

Gönderim

İstanbul dışı il ve ilçe merkezlerine ambar ile bina önü teslim, İstanbul içi Nakliye Montaj Dahil

Not

*İç yatak, nevresim yastık ve diğer aksesuarlar fiyata dahil değildir.

Üç Kişilik Çocuk Odası Takımı

Rengarenk ve etkileyici tasarımlarla çocukların, gençlerin hayal gücünü desteklemeyi sürdürüyoruz. Çocuklarınız için kullanışlı alanlar yaratmak istiyorsanız, mutlaka ranzalı dolaplı çocuk odası takımları kategorisine göz atmanızı öneririz.

Ranza, alan tasarrufu sağladığı için ülkemizde sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle kalabalık ailelerde çocuklar için alan yaratmak çok daha önemli bir hal aldı. Ne de olsa küçük odalarda iç içe geçmiş eşyalar arasında ne ders çalışmak mümkün, ne de kendine özel alan belirlemek.

Modern dünyanın getirdiği bu zorunluluklar sonucu, tasarımlarımızı en küçük alanları en randımanlı şekilde değerlendirmek üzere şekillendirdik. Artık alanlar ne kadar sınırlı olursa olsun, çocuklarımızın dünyası için kocaman alanlar var edebiliyoruz. Peki nasıl?

Renkli bir tasarım ile karşınızdayız. Çocuk odası modelleri birbirinden renkli çizgileri ile dikkat çekiyor. Ancak bu renkli tasarımın yanı sıra, birbirinden kullanışlı alanları da değerlendirmenin faydasını görüyoruz. Artık çocuklar, ranzanın altında yarattıkları alanlarla daha mutlu. İster iki yataktan oluşan bir ranza olsun, ister ranzanın altında çalışma masasının bulunmasıyla, eşyaların kapladığı alanın en aza indirilmesi sağlanmış olsun, fark etmez. Artık çocuklar daha fazla alana sahip ve bu durum bizim en büyük motive kaynağımız.

Odada üç kişilik ranza alanı mevcut. Ranzanın alt kısmında bulunan çekmece dolap şeklinde de, yavru yatak şeklinde de değerlendirilebilir. Bununla birlikte mobilya grubumuzda iki kapaklı ve raylı dolap bulunuyor. Ayrıca kitaplığın da bulunduğu çalışma masası ile çocuklar kendilerine ait alanda rahatça ders çalışabiliyor.

Bununla birlikte çekmeceler şeklinde tasarlanmış kullanışlı ranza merdiveni ile yeni alanlar yarattık. Böylece çocuğunuz, eşyalarını yerleştirdiği dolapların üzerinden rahatlıkla yatağına çıkabilecek. Bu da size kullanışlı alanlar sağlayan harika bir fikir olarak akıllarda yerini alacak.

Çocukların Dünyası Metrekarelere Sığmaz!

Onlar için kullanışlı alanlar yarattık, diledikleri renkleri seçmeleri için de birbirinden uyumlu renk eşleştirmeleri yaptık. Dilediğiniz mobilya ve kapağın rengini değiştirebilirsiniz. Ayrıca ihtiyaçlarınızı en doğru şekilde belirleyerek, mobilyaya ek ürün siparişinde de bulunabilirsiniz. Web sitemizde yer alan diğer ürünlere göz atabilirsiniz.

Ders çalışmayı çok seven çocukların küçük odalarında kocaman bir dünya yaratacağız.

Ranza;
Genişlik 240 cm yükseklik 185 cm derinlik 95 cm ( merdiven kısmı 115 cm)

İki kapaklı ray dolap;
Genişlik 135 cm yükseklik 210 cm derinlik 65 cm