Armonia Çocuk Odası

Genç odası takımı arayışında beklentiniz rengarenk ve iddialı tasarımlar ise doğru yerdesiniz. Üstelik kalite ve konforu da beraberinde sunduğumuz bu gösterişli modeller ile çocuklarınız eşyalarını çok sevecek, hatta odalarından çıkmak istemeyecekler.

Çocukların ihtiyaçlarını ve isteklerini çok iyi biliyor. Bu konuda en iyi tasarımları gerçekleştirmeyi, her alanı en randımanlı şekilde değerlendirebilmeyi amaçlıyoruz. Üstelik Armonia modüler çocuk odası takımına, bazı mobilyaları eklemek ve bazılarını da çıkarmak mümkün olduğu için, her beklentinize en uygun, size özel mobilya grubu tasarımını gerçekleştirebilirsiniz.

Üç kapaklı kullanışlı bir dolap, şifonyer, yavru yataklı olması nedeni ile misafirlerinizi rahatça ağırlamanıza olanak veren sedir karyola, çocuklarınızı ders çalışmaya motive eden çalışma masası ve üst kitaplık bulunan bu mobilya optimal olarak çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı.

Yavru yatak özellikle anneler için kurtarıcı niteliktedir. Ancak yavru yatak kullanmak istemezseniz çekmeceyi yüklük olarak da değerlendirebilirsiniz. Üstelik geniş bir yüklük olacağı için son derece kullanışlı olacaktır.

Üstelik bu yatak 80*180 ölçüleri ile son derece kullanışlı bir hale gelecektir. Dilerseniz misafirlerinizi, dilerseniz eşyalarınızı yerleştirerek en etkin şekilde kullanabilirsiniz. Modüler olan ürüne ekstra ürünler ekleyebilir veya ihtiyacınız olmadığını düşündüğünüz ürünleri çıkarabilirsiniz.

Tarzı ile farkını ortaya koyan bu çocuk odası dekorasyonu size de ilham verecek. Sedir karyola istenilirse koltuk gibi bile kullanılabilir. Genişliği 196 cm olan karyolanın yüksekliği 90 cm iken derinliği ise 95 cm olarak belirlendi.

155 cm genişliği ile çocuklara rahat bir çalışma alanı sunan çalışma masasının yüksekliği 100 cm iken derinliği de 60 cm’dir.

3 kapaklı dolap modelleri arasında yerini alan gardrobumuz ise 135 cm genişliğinde. Yüksekliği 210 cm ve derinliği de 58 cm olarak karşımıza çıkmaktadır.

Modüler olan mobilya grubundan beğenmediğiniz veya ihtiyacınızın olmadığını düşündüğünüz parçaları çıkarabilir, daha kullanışlı bulduğunuz parçaları ise ekleyebilirsiniz.

Bir Oda Bir Dünya

Çocuklar için her zaman en kullanışlı ve en renkli ürünleri tasarlıyoruz. Böylece onların dünyasını var ediyor, mutlu hissedecekleri alanlar yaratıyoruz.

Rengarenk odaya duvar kağıdı kullanarak harika bir tasarım yaratabilirsiniz.

Yavru yataklı sedir karyola
Genişlik 196 cm yükseklik 90 cm derinlik 95 cm