Beşikli Ranza Takımı

• 400 ₺
    • 280 ₺

Açıklama

Öyle bir ürün satın almak istiyorsunuz ki, bebeğiniz doğduğunda kullanın ve daha sonra o büyüdüğünde de kullanabileceği şekilde değerlendirin. Aradığınız ürün işte burada!

Bazen de çocuklu aileler, yeni bebeğin heyecanı ile mobilya arayışına girerler. Hem büyük kardeşin rahatından ödün vermeyeceği, hem de doğacak bebeğe yer açacak bu yeni dönemde, en büyük yardımcınız Tırtıl Mobilya’nın bu harika ürünü olacak. Bebekler rahatça beşiklerinde yatarken, büyük kardeşler de ranzanın üst katında kendilerine yer bulacak.

Beşikli ranza modelleri arayışınızın kimi zaman sekteye uğraması normal. Hem tasarım anlamında göz alıcı, hem de kullanışlı ürünler bulmak kolay olmuyor. Ancak biz size hem kaliteyi hem de estetiği sunuyoruz. Artık hem bebeğiniz hem de çocuğunuz için harika bir alana sahipsiniz.

Üstelik dilerseniz, mobilyanın alt kısmındaki çekmeceyi de yavru yatak olarak kullanabilir, rahat, kullanışlı bir odanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Öne Çıkan Özellikler:

Beşikli ranza, pek çok kullanışlı özelliği ile siz değerli müşterilerimizin en gözde ürünü olmaya aday. Üst kısımda bulunan yatak ve alt kısımda bulunan yatağın ikisi de 90*190 cm’lik standart boyutlardadır. Beşik kısmının bu boyutta olması sizi şaşırtmasın. Çekmecenin altına doğru devam eden bir yatak söz konusu. Bebeğinizin rahatça uzanacağı alan da 90*140 cm ebatlarındadır. Dilerseniz, üst çekmeceleri kaldırarak yatağı bebeğiniz büyüdüğünde 90*190 cm ebatlarına getirerek kullanabilirsiniz.

Alt çekmece ise 80*180 ebatlarındadır ve dilerseniz yavru yatak şeklinde de kullanıma uygundur. Ancak böyle kullanmak istemeyen kişiler, eşyalarını yerleştirmek için bu çekmeceyi tercih edebilirler.

Ürünün çekmeceli merdiven olarak tasarlanmış bölümü ise sağa veya sola konumlandırılabilir. Bu karar tamamen size ve odanızın şekline bağlıdır. Bunun dışında ürünün rengini değiştirebilir, kapaklar hakkında karar verebilirsiniz. Farklı renk ve kapak seçenekleri firmamız tarafından sipariş aşamasında size sunulacaktır.

Konforun Kalite İle Buluşması

Beşikli ranza modelleri ve fiyatları sizi mutlaka şu hesaba itmeli. Çocuğunuz büyüdüğünde beşiği yatağa çevireceksiniz ve o kullanmaya devam edecek. Görüldüğü gibi beşikli ranza modellerini tercih etmek kesinlikle daha kazançlı olacaktır.

Kardeşler için ilk andan itibaren güzel bir oda yaratmak isteyen anne babalar için ideal bir ürün. Üstelik bebek büyüdüğünde beşik yatağa dönüşecek ve bu durum sizi ekstra masraflardan kurtaracak!

Ranza genişlik 240 cm

Oylama
product image
Yönetici Oy