Beşikli Ranza

Ranza Ölçüsü

Genişlik 240 cm, Yükseklik 185 cm, Derinlik 120 cm, Merdiven Derinlik 110 cm

Yatak Ölçüleri

Üst Yatak 90×190 cm, Alt Yatak 90×190 cm, Yavru yatak 80×180 cm, Yavru yatak çekmece olarak kullanılabilir

Yatak Sayısı

3 Kişilik, 3 Yataklı, Misafir Yataklı, Yavru Yataklı

Gövde Malzemesi

1. Sınıf Kastamonu Entegre, 18 mm Lamine yüzeyli, Çekmeceler tam açılır teleskopik raylı, Kenar bantlar 2 mm pvc

Taşıma Kapasitesi

110-120 kg

Merdiven Yönü

Sağ – Sol Değişebilir

Yandan Merdiven

Çekmeceli, En üst 1 basamak kapaklı

Garanti

3 Yıl

Gönderim

İstanbul dışı il ve ilçe merkezlerine ambar ile bina önü teslim, İstanbul içi Nakliye Montaj Dahil

Not

*İç yatak, nevresim yastık ve diğer aksesuarlar fiyata dahil değildir.

Beşikli Ranza

Öyle bir ürün satın almak istiyorsunuz ki, bebeğiniz doğduğunda kullanın ve daha sonra o büyüdüğünde de kullanabileceği şekilde değerlendirin. Aradığınız ürün işte burada!

Bazen de çocuklu aileler, yeni bebeğin heyecanı ile mobilya arayışına girerler. Hem büyük kardeşin rahatından ödün vermeyeceği, hem de doğacak bebeğe yer açacak bu yeni dönemde, en büyük yardımcınız Tırtıl Mobilya’nın bu harika ürünü olacak. Bebekler rahatça beşiklerinde yatarken, büyük kardeşler de ranzanın üst katında kendilerine yer bulacak.

Beşikli ranza modelleri arayışınızın kimi zaman sekteye uğraması normal. Hem tasarım anlamında göz alıcı, hem de kullanışlı ürünler bulmak kolay olmuyor. Ancak biz size hem kaliteyi hem de estetiği sunuyoruz. Artık hem bebeğiniz hem de çocuğunuz için harika bir alana sahipsiniz.

Üstelik dilerseniz, mobilyanın alt kısmındaki çekmeceyi de yavru yatak olarak kullanabilir, rahat, kullanışlı bir odanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Öne Çıkan Özellikler:

Beşikli ranza, pek çok kullanışlı özelliği ile siz değerli müşterilerimizin en gözde ürünü olmaya aday. Üst kısımda bulunan yatak ve alt kısımda bulunan yatağın ikisi de 90*190 cm’lik standart boyutlardadır. Beşik kısmının bu boyutta olması sizi şaşırtmasın. Çekmecenin altına doğru devam eden bir yatak söz konusu. Bebeğinizin rahatça uzanacağı alan da 90*140 cm ebatlarındadır. Dilerseniz, üst çekmeceleri kaldırarak yatağı bebeğiniz büyüdüğünde 90*190 cm ebatlarına getirerek kullanabilirsiniz.

Alt çekmece ise 80*180 ebatlarındadır ve dilerseniz yavru yatak şeklinde de kullanıma uygundur. Ancak böyle kullanmak istemeyen kişiler, eşyalarını yerleştirmek için bu çekmeceyi tercih edebilirler.

Ürünün çekmeceli merdiven olarak tasarlanmış bölümü ise sağa veya sola konumlandırılabilir. Bu karar tamamen size ve odanızın şekline bağlıdır. Bunun dışında ürünün rengini değiştirebilir, kapaklar hakkında karar verebilirsiniz. Farklı renk ve kapak seçenekleri firmamız tarafından sipariş aşamasında size sunulacaktır.

Konforun Kalite İle Buluşması

Beşikli ranza modelleri ve fiyatları sizi mutlaka şu hesaba itmeli. Çocuğunuz büyüdüğünde beşiği yatağa çevireceksiniz ve o kullanmaya devam edecek. Görüldüğü gibi beşikli ranza modellerini tercih etmek kesinlikle daha kazançlı olacaktır.

Kardeşler için ilk andan itibaren güzel bir oda yaratmak isteyen anne babalar için ideal bir ürün. Üstelik bebek büyüdüğünde beşik yatağa dönüşecek ve bu durum sizi ekstra masraflardan kurtaracak!

Ranza genişlik 240 cm

ÜRÜN HAKKINDA SORU SORUN