İndirim!

SKU: CMPCTKM

• kargo ve taksit

Açıklama

Çocuğunuz renkleri seviyor mu? Ona hayallerine en uygun oda takımını sunacağız. Gençlerin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış en şık oda takımı modellerimize bayılacaksınız.

En ucuz genç odası takımı arayışında olanlar, asla kullanış ve konforu ihmal etmemeli. Biz size, hem uygun fiyatlı hizmet , hem de kalite ve konfor sunuyoruz.

Sektörün lideri firmamızda bu harika mobilya grubunu inceleyebilirsiniz. Dilerseniz yeni mobilyalar ekleyip çocuğunuzun odasını ihtiyaçlarına göre şekillendirebilir, dilerseniz eşya çıkarıp daha kullanışlı bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanışlı mobilyamızın detaylarını birlikte inceleyelim.

Cıvıl cıvıl renkler, kullanışlı dolaplar, konforlu bir yatak, üstelik yavru yatak olma özelliğine sahip çekmecesi ile iş görüyor. Bir de kitaplıklı çalışma masası ile çocuğunuzun ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayan bir oda takımı sunuyoruz sizlere.

İster erkek genç odaları olsun, ister oda takımları kız çocukları için sipariş edilsin fark etmez. Her birey için en uygun alanları yaratıyoruz. Peki nedir bu ürünü bu denli kullanışlı ve konforlu kılan özellikleri, birlikte göz atalım isterseniz.

Bu compact model yatak ve dolabı bir arada sunuyor size. Modüler yapıdaki ürünümüz ekleme ve çıkarma yapacağınız mobilyalar konusunda size esneklik sağlıyor.

Yatağın iki tarafında bulunan kapaklı dolapları askılık elbise ve kıyafetler için kullanabilirsiniz. Alt dolaplar ise kullanışlı raflar ile size sunuluyor. Bunun dışında yatağın üzerindeki sürgülü dolap da size eşyalarınızı muhafaza etmek için geniş bir alan sunuyor. Sürgülü dolap içinde bir adet raf mevcuttur.

90*190 cm ölçülerindeki alt yatağa bir de alt çekmecede bulunan yavru yatağı ekleyebilirsiniz. Yavru yatağın ölçüleri 80*180 cm ebatlarındadır. Misafirleriniz için kullanabilirsiniz. Dilerseniz bu çekmeceyi yüklük olarak da değerlendirebilirsiniz.

Tek Bir Ürün Fiyatına İki Ürün

Kitaplık ve çalışma masasının da bir arada sunulduğu mobilya çocuklar için sağlıklı bir çalışma alanı sunar. Kitaplık kısmını duvara monte etmeniz gerekmez çünkü modelin arka kısmı kapalı olarak tasarlanmıştır. Teleskopik ray sistemli çekmeceler rahatça açılır ve kapanır. Ayrıca çalışma masasının altında bulunan rafa yazıcı gibi elektronik cihazlar koyulabilir.

Çok iş gören ergonomik eşyalar, evinizdeki mobilya kalabalığına son verecek, kullanışlı mobilyalara yer açılacak.

Üst yatak: 90*190 cm

Alt çekmece – misafir yatağı 80*180 cm

Alt yavru yatak kısımı İster yatak ister çekmece olarak kullanılabilmektedir.

Yükseklik: 210 cm

Genişlik: 296 cm

Derinlik
Yatak kısmı: 95 cm
Dolap kısmı: 55 cm

13-015 Çalışma masası

Çalışma masası ve kitaplık olarak kullanılan modelimizde arka kısımın tamamen kapalı olarak üretildiğinden duvara bağlamadan bile kullanılabilmektedir, çekecede teleskopik ray kullanılmış olup tamamen açılabilmektedir, yazıcı ve bilgisayar kasası gibi cihazlarınızı koyabileceğiniz alt rafı bulunmaktadır.

Genişlik 115 cm

Yükseklik 180 cm

Derinlik 60 cm

Farklı renk gövde ve kapak seçenekleri mevcuttur.

Oylama
product image
Yönetici Oy
1star1star1star1star1star