İndirim!

SKU: CMPT

• kargo ve taksit

Açıklama

Küçük odalar için mucize tasarımlar yaratıyoruz. Odamız çok geniş ancak bizim için kullanışlılık ve konfor esastır diyenlerdenseniz de, iddia ediyoruz, bu ürünü çok seveceksiniz.

Bir genç odası takımı düşünün. Hem yatak olabilsin hem koltuk, hem dolap olsun, hem de dilediğiniz mobilyayı ekleyip çıkarabilme şansını size sunsun. Mucize değil, bu ürün size tüm bu artıları vaad ediyor. Çok kullanışlı ve pratik üstelik.

Genç odası tasarımı konusunda değişik ve orijinal fikirlere açık olanlar, az alanda çok iş yapmak istiyorum diyenler, tasarım varsa biz de varız fikrinde olan herkes, bu ürünü dikkatle incelemeli.

Compact modelimiz, yatak ve dolabın birlikte tasarlandığı bir model olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik modüler yapısı nedeni ile dilediğiniz ürünü ekleyebilir, istemediğiniz ürünleri de paket kapsamından çıkarabilirsiniz. Genç odası takımı fiyatları bu denli yüksekken son derece cazip bir teklif!

Model, son derece kullanışlı dolaplara sahip. Örneğin, sol üst kısımdaki dolap elbise askılığı olarak tasarlandı. Aynı şekilde sağ üst dolap da askılık olarak karşımıza çıkıyor. Sağ alt dolap ise size dört tane teleskopik raylı tam açılabilen çekmeceler sunuyor. Peki bu ne demek? Yani çekmeceleri sonuna kadar açabileceksiniz. Kullanamadığınız veya kullanmakta zorlandığınız atıl alanlar kalmayacak!

Elbette dolap alanları bunlarla da sınırlı değil. Sürgülü kapaklı bir dolap da yatağın üst tarafında yerini alıyor. İçindeki bir adet rafa dilediğiniz gibi eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz.

90*190 cm standart boyutlardaki yatağın altında bulunan ve yüklük olarak kullanabileceğiniz çekmecenin bir diğer kullanım şekli ise yavru yatak olarak karşımıza çıkıyor. Yavru yatak, misafirleriniz için harika bir alan sunuyor size. 80*180 cm alanı ile çok kullanışlı ve hemen hazır!

Kullanışlı Bir Tasarım

Artık misafir geldiğinde, ona yatak hazırlarken hiç zorlanmayacaksınız, tek bir el hareketiniz ile çekmece açılacak ve yatak hazır hale gelecek. Bunun yanı sıra çok fazla eşya bulunan evler için de kurtarıcı görevi gören bu çekmece yüklük olarak da çok iş görüyor.

Mimardan Tüyo

Çok kullanışlı bu mobilya ile evinizde sevdikleriniz ve kendiniz çok daha fazla alan yaratabilir, yeni eşyalara da bu şekilde zemin hazırlayabilirsiniz.

Üst yatak: 90*190 cm

Alt çekmece – misafir yatağı 80*180 cm

Alt yavru yatak kısımı İster yatak ister çekmece olarak kullanılabilmektedir.

Yükseklik: 210 cm

Genişlik: 296 cm

Derinlik
Yatak kısmı: 95 cm
Dolap kısmı: 55 cm

Farklı renk gövde ve kapak seçenekleri mevcuttur.

Oylama
product image
Yönetici Oy
1star1star1star1star1star