Evo Ranza

2.490,00

2 Hafta

Son derece şık bir ürün ile çocuk odanızı dekore etmeye hazır mısınız? Son yıllarda en çok tercih edilen mobilya rengi beyaz. Hem sadeliği, hem asilliği ile herkesin gözdesi olan beyaz renk mobilyadan kullanışlı bir ranza modeli ile tanışmak ister misiniz?

Konforu ve size vaad ettikleri ile dikkat çeken bu ürün yalnızca beyaz renkte tasarlandı. İki yataklı ranza arayışında olanlar için iyi bir alternatif olan bu ürün aynı şekilde sizlere yavru yatak da sunuyor. İki yatak alma fiyatına üç yatak almış oluyorsunuz. Üstelik üçüncü yatak yalnızca siz istediğinizde ortaya çıkıyor. Bu durum da dağınıklıkların önüne geçilmesini sağlıyor.

Peki nedir bu ürünün öne çıkan özellikleri, birlikte inceleyelim.

Son dönemde yavru yataklı ranza modelleri çok popüler. Hem alan tasarrufu sağlaması, hem de dilediğiniz zaman ek bir yatağa sahip olabilme lüksü aileler tarafından çok sevildi.

Özellikle kalabalık ailelerde daha fazla tercih edilen bu ürünü birlikte inceleyelim. Ranzanın üst kısmında 90*190 boyutunda bir yatak bulunuyor. Alt kısımdaki yatak da aynı ölçülerdedir ve bu ölçü standart olduğu için son derece kullanışlıdır ve kolayca uygun boyutta yatak bulabilirsiniz.

Eğer yavru yataklı ranza modeli ve fiyatları nedir arıyorsanız bu model tam size göre. Yavru yatak kısmını dilerseniz çekmece olarak, dilerseniz de yatak şeklinde kullanabilirsiniz. Kapaklı merdiveni de dilerseniz mobilyanın sağında veya solunda kullanabilirsiniz. Bu çekmecelerin de rengi beyazdır.

Sadelik tutkunları için vazgeçilmez bir model olan bu ürünümüz hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle hemen iletişime geçin. Artık çocuklarınızın rahatlıkla yatabileceği iki ranzalı bir odaya sahip olurken, acil durumlarda gelen misafirleriniz için de, hiç zahmete girmeden, yalnızca çekmece çekerek, rahat bir üçüncü yatağa da sahip olabileceksiniz.

Yüzünüzü Güldürecek Fiyatlar

Tüm bu kullanışlı ürünler tek pakette sizin olacak, üstelik söz konusu ürün cebinizi yormayacak, sizi üzmeyecek. Üstelik estetik görüntüsü ve kullanışlı yapısı ile hem sizi hem de çocuklarınızı mutlu edecek.

Odanızın boyutu sınırlıysa, üstelik zaman zaman gelen misafirleri ağırlamakta zorlanıyorsanız, size tek bir mobilya ile tüm sorunlardan kurtulma şansı sunuyoruz. Üstelik çekmeceleri çocuklarınızın eşyalarını yerleştirmek için de kullanabilirsiniz.

Evo Ranza

Üst yatak: 90*190 cm

Alt yatak: 90*190 cm

Alt çekmece – Yavru yatak 80*180 cm

Alt yavru yatak kısımı İster yatak ister çekmece olarak kullanılabilmektedir.

Kapaklı merdiven, merdiven yönü sağ veya sol olarak değişebilir.

Yükseklik: 180 cm

Genişlik: 240 cm

Derinlik 95 cm

Merdiven derinlik: 110 cm

Sadece BEYAZ renk olarak üretilmektedir.

* Yatak, çalışma sandalyesi ve diğer aksesuarlar fiyata dahil değildir.

Beyaz

Düz Beyaz

Puan

1 müşteri puanına dayanarak 5 üzerinden 5.00 puan aldı
(1 Yorum)
5 Yıldız
4 Yıldız
3 Yıldız
2 Yıldız
1 Yıldız

Bu Ürün İçin 1 Yorum

1. 5 üzerinden 5 oy aldı

K: Sadi

Merhabalar Ranza siparişi verince ekstra kargo ücreti alınıyor mu ?

• K: ümit çevik

Merhabalar
      Siparişlerinizde il ve ilçe merkezleri için ek kargo ücreti talep edilmemektedir.

E-posta Bültenimize Abone Olun
Kampanya ve indirimlerden ilk siz haberdar olun.
Size asla spam posta göndermeyeceğiz.

2.490,00