Kombin Takım 01

• 400 ₺
    • 280 ₺

Açıklama

İki kişilik son derece eğlenceli ve konforlu bir çocuk odası takımı sunuyoruz size. Eğlenceli tasarımı, kullanışlı yapısı ile çocukların en sevdiği mobilyalar arasında yerini alacak. Üstelik bu oda takımı üç yataklı. Dilerseniz misafirleriniz, dilerseniz de evin diğer üyeleri için üçüncü olan, yavru yatağı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ranza yatak ile çocuklarınız küçük bir alanda kocaman bir dünyaya sahip olacaklar. Bu kullanışlı alanlarda kendilerine bolca vakit ayırabilecekler. Konforlu çalışma masasında derslerine çalışacaklar. Size de bu düzenin mutluluğunu yaşamak kalacak.

Üç yataklı ve dolaplı ranza konforunu yaşamaya hazır mısınız? Bu kadar eşya bu küçük odaya nasıl sığacak diye endişe etmeyin. Konforlu ve ergonomik ürünlerimiz ile sizin hizmetinizdeyiz.

İki kişinin rahatlıkla yatabileceği 317 cm genişliğinde, 210 cm yüksekliğindeki ranza, size bir de geniş çekmecesine yavru yatak vaad ediyor. Misafirlerinize yatak hazırlama derdi artık tarih oluyor.

155 cm genişliğindeki çalışma masası ise ders çalışmayı çocuklara sevdiriyor. Artık çocuklar derslerini keyifle çalışarak kendi alanlarına sahip olmanın keyfini çıkarıyor.

En ucuz genç odası fiyatları ile aslında fayda sağlamayacak ürün ve hizmetlerden kaçınıyoruz. Eşyaların kullanışlı olmaması da bizi hayal kırıklığına uğratıyor. Ancak bu ürün ile paranızın tam karşılığını değil fazlasını alacaksınız. Rahat, konforlu bu mobilyayı çocuklarınız da çok sevecek.

Renkli Bir Çocuk Odası

Çocuklar renkleri çok sever. İşte bu nedenle tasarımlarımızı en güzel renklerle süslüyoruz. Kataloğumuzdan dilediğiniz rengi seçebilir, mobilyaları zevkinize göre sipariş edebilirsiniz.

Kullanışlı ranza size iki kapaklı ve geniş bir dolap da sunuyor. Askılık elbiseleri özenle saklayabilirsiniz. Bunun dışında alt kısımda bulunan yatak alanını koltuk şeklinde de kullanabilirsiniz. Dilerseniz, yatağın üstündeki dolabı da eşyalarınızı muhafaza etmek için kullanabilirsiniz.

Alan israfına karşı olan tutumumuz, ranza merdivenlerini bile değerlendirmeye yönlendirdi. Artık merdivenler, sadece merdiven değil, aynı zamanda çekmece. Kolayca açılır, sonuna kadar açılan merdivenlerde atıl alan kalmaz. Eşyalarınızı kolayca yerleştirirsiniz.

Bol dolaplı bu modeli özellikle çok eşyası bulunan ailelere öneriyoruz. Eğer tek çocuğunuz varsa, alt yatağı koltuk olarak da kullanabilirsiniz.

Ranza;
Genişlik 317 cm yükseklik 210 cm derinlik 95 cm ( merdiven kısmı 115 cm)

Çalışma Masası;
Genişlik 155 cm yükseklik 185 cm derinlik 60 cm