Kombin Takım 02

Çocuklar için ferah ve kullanışlı bir oda tasarladık. Her şey yerli yerinde ve tam da olmasını istediğiniz gibi. Çocuklar bu odaya bayılacak. Üç yataklı dolaplı ranza arayışında olan anne babalar da, modelin kullanışlılığına vurulacak.

Gelelim bu modern ve şık çocuk odası takımı modeli özelliklerine…

Bir çocuk odası düşünün, iki kişinin rahatlıkla yatacağı ranza yatak, ayrıca yavru yatak adını verdiğimiz, kanepenin altındaki çekmece mevcut. Dilerseniz, uygun ebatlarda bir yatak koyarak çekmeceyi üçüncü bir yatak olarak değerlendirebilirsiniz. İster misafirlerinizi, ister çocuklarınızın arkadaşlarını bu üçüncü yatakta ağırlayabilirsiniz.

Geniş ve kullanışlı ranzalar çocuklarınızın rahat bir uyku çekmesine olanak verecek. Bununla da sınırlı değil. Ayrıca ranzanın çevresinde bulunan dolaplar da çocuklarınızın kıyafetlerini ve özel eşyalarını düzenli bir şekilde yerleştirmenize olanak verecek. Geniş iç hacimleri sayesinde rahat ve düzenli bir odanın keyfini çıkaracaksınız.

Geniş bir çalışma alanına sahip masa ve elbette masanın çevresinde bulunan dolaplar, hem ders kitapları ile değerlendirilebilir, hem de oyuncaklar ve diğer özel eşyalar için alan olarak kullanılabilir. Yavru yatak olarak kullanılmayan alt çekmece de eşyaları muhafaza etmek için gayet yeterli bir alan sunar.

Dilediğiniz renklerle çocuklarınızın odasını baştan yaratın. İster kırmızı lacivert, ister pembe lila veya turuncu yeşil. Çocuklarınızın en sevdiği renkler artık odalarında olacak ve bu durum onları daha da mutlu edecek. Tasarım kararlarını sizinle alacağız ve hayalinizdeki kullanışlı ve modern ürünleri sizin için temin edeceğiz.

Bir Odadan Çok Daha Fazlası

Artık çocuklarınız kendi odalarında rahatlıkla çalışabilir. Kitaplarını ve oyuncaklarını kendi dolaplarında muhafaza edebilirler. Benzer şekilde tüm dağınıklıkları düzene sokan çok dolaplı çocuk mobilyaları ile, konfor evinize gelir.

Üstelik son derece rahat ranza ile çocuklarınızın uykusu düzene girer. Üstte yatacak olan çocukların herhangi bir kazaya uğramamaları için özel korumalık bulunmaktadır. Üstelik tasarımı ile gönülleri fetheden bu oda takımının fiyatı son derece uygundur.

Mimardan Tüyo

Çocuklarınızı sevindirmenin tam zamanı! Üstelik bu denli fonksiyonel bir ürün ile fazla eşyaları muhafaza edecek mükemmel alanlar yaratabilir ve fazladan bir yatak ile alanlarını genişletebilirsiniz

Ranza;
Genişlik 355 cm yükseklik 210 cm derinlik 95 cm ( merdiven kısmı 115 cm)