Kombin Takım 04

Yatak Ölçüleri

Üst Yatak 90×190 cm

Gövde Malzemesi

1. Sınıf Kastamonu Entegre, 18 mm kapak kalınlığı, 18 mm Lamine yüzeyli, Açılış ve kapanış frenli kapaklar, Arkalık 8 mm, Çekmeceler tam açılır teleskopik raylı, Kenar bantlar 2 mm pvc

Yatak Sayısı

1 Kişilik, Tek Kişilik

Taşıma Kapasitesi

110-120 kg

Yandan Merdiven

Çekmeceli, En üst 1 basamak kapaklı

Merdiven Yönü

Sağ – Sol Değişebilir

Garanti

3 Yıl

Gönderim

İstanbul dışı il ve ilçe merkezlerine ambar ile bina önü teslim, İstanbul içi Nakliye Montaj Dahil

Not

*İç yatak, nevresim yastık ve diğer aksesuarlar fiyata dahil değildir.

Bol dolaplı bir çocuk odası takımı modeline kim hayır diyebilir? Üstelik kızınızın veya oğlunuzun çok fazla kıyafeti varsa ve siz onları muhafaza etmekte sorun yaşıyorsanız, sizin için en doğru çözüm dolaplı ranzalı oda takımı seçeneği olacaktır.

Sektörüne öncü olan Tırtıl Genç ve Çocuk Odası, yepyeni tasarımları ile ihtiyaçları en iyi şekilde analiz ediyor ve karşılığında birbirinden kullanışlı ürünler sunuyor.

Peki nedir bu ürünün özellikleri, birlikte inceleyelim.

Öne Çıkan Özellikler:

Çalışma masası, ranza ve iki kapaklı dolap bu model, çocuğunuz için en geniş alanı elde etmenizi imkanlı hale getirecek. Geniş çalışma alanında derslerini çalışacak, kıyafetlerini dolaplara, kitaplarını çalışma masasının üstündeki raflara dizecek. Üstelik yatağı, tüm bu alanın üzerinde, hiç yer kaplamayacak şekilde tasarlandığı için, odanın geri kalan kısmı çocuğunuza kalacak.

Yatağına çıkmak isteyen çocuğunuz merdiven dolapları kullanabilir. Klasik bir merdiven stili yerine merdiven dolaplar tasarladık. Böylece eşyaları koyabileceğiniz alternatif alanlar yarattık. Tüm alanlar bu sayede en kullanışlı şekilde değerlendirilebilecek, size de düzenli bir çocuk odasının keyfini sürmek kalacak.

Oda Değil Kocaman Bir Dünya

Çocukların hayal gücü geniştir. Onların yaratıcılıklarını besleyecek alanlar yaratmak ise bizim vazifemiz. Kullanışlı, ergonomik ve yaratıcı tasarımlar ile çocuk odası fiyatları araştırmasında olan ebeveynler için hem bütçe dostu hem de kullanışlı bir ürünü sunuyoruz.

Dilerseniz ürünleri ayrı ayrı da satın alabilirsiniz, tamamlayıcı ürünlerle de zenginleştirebilirsiniz. Odanın rengini çocuğunuzun en sevdiği renklerden seçebilirsiniz. Düz beyaz, yeşil ve lacivert, pembe lila, turuncu yeşil, pembe lacivert ve kırmızı lacivert seçenekleri ile çok eğlenceli ve modern bir ürün var karşınızda. Çocuklarınızın hayal gücü kadar da renkli.

Geniş dolaplar, kullanışlı raflar, alan yaratan çalışma masası ve bunun yanında, ranzalı çocuk odası seçeneği ile mutlaka değerlendirilmesi gereken bir ürün var karşınızda. Uzun süre kullanabileceğiniz, çocuklarınızın eskiteceği bu güzel ürün hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Renkli yastıklar, aksesuarlar, eğlenceli bir halı ve odanın bütünlüğünü sağlayan bir perde ile çocuklarınız için rüyalardaki kadar güzel bir oda yaratabilirsiniz.

Çalışma Masalı Ranza;
Genişlik 240 cm yükseklik 185 cm derinlik 95 cm ( merdiven kısmı 115 cm)

İki kapaklı dolap;
Genişlik 90 cm yükseklik 210 cm derinlik 58 cm