Kombin Takım 05

Çocuğunuz için modern çizgilere sahip, kullanışlı bir oda mı araştırıyorsunuz? Bir çocuğun hatta iki çocuğun rahatlıkla yatabileceği iki kişilik ranzalı genç odası takımı, aileniz için sunduğu birbirinden kullanışlı özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Alçak ranzası ile estetik olarak da son derece etkileyici bir ürün.

Üstelik çocuklar için çalışma masası ve raflarla zenginleştirilmiş bir alan sunuyoruz. Artık özel eşyalarını diledikleri gibi yerleştirebilecek ve kendi tarzlarını yaratacaklar.

Elbette bununla da sınırlı değil. Kullanışlı dolap ve çekmecelerden oluşan merdiveni ile, kıyafet ve oyuncakları için de geniş bir yer sunuyoruz. Artık ortada duran eşyalara son. Düzenli ve estetik bir oda ile çocuklarınız kendileri için daha geniş ve özgür bir alana sahip olacaklar.

Genişliği 240 cm, yüksekliği ise 116 cm’i bulan ranzalarının derinliği ise 95 cm’dir. Üç kapaklı olan dolap 135 cm genişliğinde, 58 cm derinlik ile de eşyalar için tam randımanlı bir alan sunuyor. 115 cm genişliğinde çalışma masası ile çalışmak artık keyif verecek. Üst yatak ve çekmece içinde kullanabileceğiniz yavru yatağın boyutları ise standart bir ölçü olan 90*190 cm’dir. Bu da yetişkin bir misafirinizi dahi ağırlayabileceğiniz bir yatak boyutunu sizlere sunar. Benzer şekilde, iki çocuklu bir aile için de rahatlıkla tercih edilebilecek bir oda takımı özelliği göstermektedir. Üstelik yatağı toplamak istediğinizde çekmeceyi kapatmak yeterli olacaktır. Böylece geri kalan angarya işler de tarih olacak ve hem çocuklar için hem de anneleri adına kullanışlı bir mobilya takımına sahip olacaksınız.

Genç odası takımları için son derece iyi bir örnek olan bu modelin raflarını da kitaplar ve hatta oyuncaklar için kullanabilirsiniz. Dilediğiniz renk seçenekleri ile mobilyaları tarzınıza uygun hale getirebilir, çocuğunuzun en sevdiği renkleri tercih edebilirsiniz. Kapak ve mobilya renkleri isteğinize bağlı olarak değişiklik gösterebilecektir.

Bir Yaşam Tarzı Satın Alın

Tasarımlarımızda, ranzalı dolaplı çocuk odası modelleri çizgisinin fazlasını var ediyoruz. Çocuklarınız için yaşam alanları tasarlıyoruz. Böylece küçük odaları bile en optimal şekilde değerlendiriyor ve bu kültürü size de taşıyoruz. Unutmayın, tasarım hayatı kolaylaştırdığında anlamlıdır.

Dolapları düzenleyen çocuğunuza kendi tarzını yansıtması için alan bırakın. Mesela rafları dilediği gibi düzenlesin. Böylece odasını daha fazla benimseyecektir.

Ranza;
Genişlik 240 cm yükseklik 116 cm derinlik 95 cm