Kombin Takım 06

Sizin için rüya gibi bir çocuk odası tasarladık. İki kişilik ranzalı geç odası takımı fiyatları hakkında bilgi sahibi olmayabilirsiniz. Ancak kullanışlı bu ürünün detaylarını öğrendiğinizde, paranızın tam karşılığını aldığınızı göreceksiniz.

Peki nedir ranzalı çocuk odası modellerini bu denli popüler kılan etmenler? Gelin birlikte değerlendirelim.

Günümüzde barınmak için genelde apartman dairelerini tercih ediyoruz. Ancak ne yazık ki küçük odalardan oluşan bu evlerde hepimiz için ayrı bir alan yaratmak zorlu oluyor. Tasarım konusunda genç odalarına yönelik sunduğu seçenekler ve kalitesiyle adından söz ettiren Tırtıl Genç ve Çocuk Odası, yepyeni modelleri ile prestijini bir kez daha sağlamlaştıracak.

Standart bir ölçü olan 90*190 cm’lik yatak boyutu üst yatakta mevcuttur. Alt kısımda bulunan yatağın boyutu ise 80*180 cm olarak belirlenmiştir. Çocukların rahatlıkla sığabileceği bu ölçüler uzun süre oda takımını kullanmalarını sağlayacaktır. Dilerseniz iki çocuğunuzu, isterseniz tek çocuğunuzu bu odada son derece konforlu şekilde barındırabilirsiniz. Böylece çocuklarınız veya misafirleriniz için çok kullanışlı alanlar yaratmış oluyorsunuz. Tam açılır teleskobik raylı merdiven dolapları ile en atıl alanları bile bu oyuna dahil ettik. Kullanışlılığı ve tasarımı modellerimizin en önemli unsurları olarak belirledik.

İki kapaklı ray dolap ise 135 cm genişliğe ve 58 cm derinliğe sahip. Böylece eşyalarınızı rahatlıkla sığdırabileceksiniz. 115 cm genişliğe ve 35 cm derinliğe sahip rafları kitaplara donatabilir, çocuklarınızın istek ve arzularına bağlı olarak çeşitli aksesuarlarla süsleyebilirsiniz.

Kalite ve Tasarım

Ekstra dolap ve raf varlığı ile çocuklarınızın eşyalarını dizmek eğlenceli bir oyuna dönüşecek. Ayrıca kullanışlı bir çalışma masasının varlığı ile düzenli çalışma disiplinini kolaylıkla edinecekler.

Dilediğiniz renkle dolapları, çekmeceleri, rafları şekillendirebilirsiniz. Unutmayın çocuklarımızın hayalleri ve arzuları önceliğimizdir. Bu nedenle bol renk seçeneği ile kalpleri fethetmeyi amaçladık.

Çocuk ve genç odası modelleri gördüğünüz gibi oldukça çeşitli ve son derece kullanışlı. Diğer modellere de göz atarak ihtiyaçlarınızı en doğru şekilde belirleyebilirsiniz.

Mimardan Tüyo

Çok eşya çok fazla raf ve dolap ihtiyacı doğuruyor. Estetik kaygıların ihtiyaçların önüne geçmemesi çok önemlidir. Siz de ihtiyaçlarınızı belirlemeli, ondan sonra oda takımı tercihinizi yapmalısınız.

Ranza;
Genişlik 240 cm yükseklik 185 cm derinlik 95 cm (merdiven kısmı 115 cm)

İki kapaklı ray dolap;
Genişlik 135 cm yükseklik 210 cm derinlik 58 cm