Kombin Takım Evo

Çocuğunuz artık büyüdüğünde, dilediği gibi bir odaya sahip olmak isteyecek. Hem kullanışlı, hem de onun hayallerine uygun, estetik bir oda tasarlamak, Tırtıl Genç ve Çocuk Odası’nın işi. Çocuklarınız için, en dar alanları en kullanışlı mobilyalarla renklendiriyor ve size yaşamak için daha geniş bir alan bırakıyoruz. Çocuklar bol eşyalı sıkışık odalarda hareket özgürlüklerini kaybetmesin diye, tasarımsal fikirlerle onlara daha esnek bir alan sunuyoruz.

Evo üç kişilik ranzalı genç odası takımı ile, hayallerinize ulaşmanız mümkün. Alanınızı en akıllıca şekilde değerlendirecek ve kullanışlı ortamlar yaratmış olacaksınız. Peki nasıl? Ürünün özelliklerini birlikte inceleyelim.

İki yataklı bir ranza düşünün, üstelik yavru yataklı üç kişilik ranza özelliğine sahip. Çocuklarınız, kimi zaman da misafirleriniz için ekstra bir yatak alanına sahipsiniz. Üstelik bu yatağı kurmak çekmeceyi çekmek kadar pratik, sizi diğer tüm angarya işlerden kurtarıyor.

Bunun yanında iki kapaklı kullanışlı bir dolap ve geniş çalışma alanı sunan bir çalışma masası da oda takımının içinde yer almaktadır. Ranzaya çıkmayı sağlayan merdiven çekmeceler şeklinde tasarlandı. Sıradan bir merdiven yerine alan değerlendirmeyi seçen tasarım ekibimiz size yeni alanlar var etti.

Peki ölçüler neler? Ranzanın genişliği 240 cm ve yüksekliği 185 cm’den oluşmaktadır. Bununla birlikte iki kapaklı dolabın genişliği 90 cm ve yüksekliği 210 cm’dir. Derinliği 58 cm olan dolap size geniş bir kullanım alanı vaad eder.

Geniş bir çalışma alanına sahip çalışma masası ise 110 cm alana sahiptir. Çocuklarınız konsantrasyon halinde ders çalışabilir.

Oda Takımından Beklenen Her Şey

Çocuk odası takımı fiyatları kimi zaman bütçenizi zorlayacak boyutlarda olabiliyor. Üstelik iki ve daha çok çocuk sahibi aileler için durum daha da zorlayıcı. Evlerde her çocuk için oda yok, üstelik odalarda kullanılabilecek alan da kısıtlı. Bu nedenle odaların en verimli şekilde dizayn edilmesi son derece önemli. Sadece bu da yetmez. Ek özelliklerle alan da genişletmeli. Yavru yatak özelliği tam da bunu simgeliyor. Odanızda yer daraltmak bir yana, yeni alanlar yaratmanın önünü açıyor.

Çocuklarınızın tarzını yansıtan renkler, desenler, aksesuarlar ile oda zenginleştirilebilir ve tam bir yaşam alanı haline dönüştürülebilir.

Ranza;
Genişlik 240 cm yükseklik 185 cm derinlik 95 cm ( merdiven kısmı 115 cm)
Merdiven kapaklı dolap sistemdir.

İki kapaklı dolap;
Genişlik 90 cm yükseklik 210 cm derinlik 58 cm