Mini Genç Odası Takımı

Kullanışlı bir genç odası takımı mı arıyorsunuz? Minimum beklentinizi maksimum hizmete çeviren harika bir ürünümüz var, inceleyin.

Çocuklar için özel alanlar yaratmak en önemli görevimiz. Kullanışlı ve konforlu mobilyalar tasarlıyoruz. Dilediğiniz ölçü ve ebatlara uygun mobilyalar arasında tercih yapabilirsiniz.

En ucuz genç odası takımı arayışında olanlar için de önce kalite sonra uygun fiyat diyerek hizmetlerimizi sunuyoruz. Uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceğiniz ürünleri en uygun fiyatlarla sizlere sunuyoruz.

Çok fazla eşya istemiyorum, çocuğum odasında özgürce hareket edebilsin diyenlerdenseniz, bu mobilya tam size göre, işte ürünün en çarpıcı özellikleri:

Bu mobilya grubu küçük odalar için tasarlandı. Sade bir model olan ürünümüzü çocuğunuzun en sevdiği renklerle bezeyerek, hoş bir genç odası tasarımı gerçekleştirebilirsiniz.

Çocuk yatağı ölçümüz 80*180 olarak belirlendi. Bunun dışında mobilya grubunun içinde komodin, iki kapaklı çekmeceli dolap, üst kitaplığı bulunan bir de çalışma masası yer alıyor.

İki kapaklı dolap, çocuğunuzun eşyalarını rahatlıkla alacak. Ayrıca dolapta yer alan iki çekmece bulunuyor. Teleskopik ray sistemine sahip model sayesinde çekmeceler kolayca açılacak. Sonuna kadar açılan çekmeceleri dilediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz. Bir de oyuncaklar için ayrılmış sepetli bölmemiz bulunuyor. Bu bölmeyi de çocuklarınızın ihtiyaçlarına göre, dilediğiniz şekilde değerlendirebilirsiniz.

Raflı çalışma masası, çocuğunuz için hep kitaplık hem de çalışma alanı sağlıyor. Üstelik geniş bir masaya sahip bu mobilya sayesinde çocuğunuz rahatlıkla ders çalışabilecek. Elbette bununla da sınırlı değil. Rafta bulunan çekmeceye okul araç ve gereçlerini yerleştirebilir.

En Sevilen Sade Eşyalar

Bu mobilya grubumuzda, temel ihtiyaçları dikkate aldık. Göz yormayan bir tasarım ile sizlerle kaliteyi buluşturuyoruz. Uygun fiyatlı bu tasarım ile çocuğunuza harika bir oda hazırlamanız mümkün. Üstelik küçük odalar için fazla yer kaplamayan kullanışlı bir mobilya grubu elde etmiş olacaksınız. En kullanışlı mobilyalar en sade olanlardır. Bu güzel modeli çocuğunuzun en sevdiği renklerde tercih ederek harika bir işe imza atabilirsiniz.

Mimardan Tüyo

Sade odaları hareketlendirmek için duvar kağıdı, perde ve halı gibi ayrıntılara özen gösterin, birbirinden renkli ürünlerle harika oda tasarımları yapmanız mümkün.

Karyola 85*185 ( iç yatak ölçüsü 80*180 cm)
Dolap 90*210 cm
Çalışma masası 115 cm