Pop Girl Köşe Çalışma Masası

Kız çocukları için keyifli ve estetik bir çalışma masası tasarladık. Artık ders çalışmak onlar için eziyet olmaktan çıkacak. Kendilerine ait alanda diledikleri gibi ders çalışabilecek, özel eşyalarını ve kitaplarını kullanışlı dolaplara yerleştirecekler. Aynı zamanda bilgisayar masası gibi de kullanabilecekleri bu çalışma masası, geniş kullanım alanı, işlevsel rafları ve renkleri ile favori ürünlerin arasında yer alıyor.

Kız çocukları için çalışma masası modelleri arasında yerini alan Pop Girl köşe çalışma masası, özellikleri itibari ile beklentilerin üzerinde bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Standart bir masa olmanın çok ötesinde kullanım alanı ile beğenileri toplayan bu ürünün genişliği 160 cm iken, derinliği 95 cm ve yüksekliği de 75 cm’dir.

Köşe masanızın yönünü dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. İsterseniz masa yönünü sol tarafta, isterseniz de sağ tarafta kullanabilirsiniz. Burada belirleyici olan sizin tercihiniz ve odanızın yapısı olacaktır.

Sadece masa değil, aynı zamanda masanın altında bulunan açık raflar da kitap, defter yerleştirmek, aksesuarlarla süslemek için ideal bir tasarımdır. Raflar açık olduğu için iki yönlü şekilde kullanabilir, dekoratif objelerle ve hatta oyuncaklarla da süsleyebilirsiniz.

Uygun Fiyat Yüksek Kalite

Kız çocuk çalışma masası seçimini kızınıza bırakın. O size içine sinen tasarımı gösterecektir. Renk seçeneği arasında favorisini belirleyecek, hevesle ürünün tedarik sürecini bekleyecektir. Çocuklar için kaliteli alanlar yaratma misyonuna sahip Tırtıl Genç ve Çocuk Odası, tasarımda çığır açan ürünleri ile hem sizin hem de çocuğunuzun yüzünü güldürecek. Üstelik fiyatı da cebinizi yakmayacak. Bu kaliteli ve estetik ürünü satın alarak çocuğunuzu sevindireceksiniz.

Bırakın odasının tasarımında dilediği gibi söz sahibi olsun. Rafların yönünü kendi tayin etsin ve dilediği rengi seçsin. Ardından rafları istediği şekilde düzenlesin. Artık çalışmaya hazır olduğunda, vaktinin büyük bir kısmının geçtiği bu mobilyayı seçtiğiniz için kendinizle gurur duyacaksınız.

Geniş çalışma alanları çocukların konsantrasyonunu uzun süre sağlayabilmesine yardımcı olur. Düzenli bir masa, çalışma disiplini kazanmalarında çocuklarımızı destekler. Bu nedenle düzenli, geniş bir çalışma alanı olan bu tarz bir masa ile çocuğunuzun okul hayatına güçlü bir destek verebilirsiniz.

Genişlik 160 cm
Derinlik 95 cm