Popart Genç Odası

6.180,00

Popart İstanbul desenli erkek çocuk odası takımı 120 cm büyük yataklı. İstanbul desenli deri döşeme dolap kapakları ve karyola yatak 120×200 cm Köşe çalışma masası ve yatak üstü kitaplık raf. Büyük genç odası takımı en uygun fiyatlarla kredi kartına taksitli ödeme seçeneği ile. Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo.

Pop Art genç odası ile çocuğunuz için rengarenk bir dünya yaratmaya ne dersiniz? İç açıcı tasarımı ile dikkat çeken bu model sayesinde çocuğunuz odasını daha çok sevecek. Sık sık arkadaşlarını eve çağırıp odasını göstermek isteyecek.

Genç odası modelleri ve fiyatları çeşitlilik gösterse de, tasarımların çoğu gençlere dair trendlerden ve konfor anlayışlarından bir hayli uzak olmaktadır. Kendilerine ait bir odada rahat olmak isteyen gençlerin ihtiyaçlarını en doğru şekilde belirledik ve bunun için harika çözümler planladık. Siz de çocuğunuz için hayallerine uygun bir oda tasarlamak isterseniz, yapmanız gereken tek şey Pop Art Genç odası tasarımına göz atmak olacaktır.

Öne Çıkan Özellikler:

Bu ürün paketinin içinde sizin ve çocuğunuzun seveceği çok fazla ürün mevcut. 2 kapaklı raydolap ile eşyalar artık düzenli bir şekilde yerleştirilecek. Köşe çalışma masası sayesinde, ilham gelmesi beklenmeden düzenli şekilde ders çalışabilecekleri alana sahip olacaklar. Elbette bununla da sınırlı değil, benzer şekilde, 120 cm ile standardın çok üstünde, konforlu bir yatağa sahip olacaklar. Üstelik İstanbul desenli karyolayı çok sevecekler. Karyola üstünde yer alan kitaplık ise birbirinden heyecanlı romanlarla dolduğunda, çocuğunuz yeni odasına bayılacak.

Gelelim mobilyaların ölçülerine. 150 cm genişliğindeki 210 cm yüksekliğindeki dolabın genişliği ise 65 cm olarak boyutlandırıldı. Böylece çocuğunuz eşyalarını rahatlıkla dolabına yerleştirebilecek. 140 cm genişliğindeki yatağın uzunluğu ile 220 cm olarak belirlendi. İç yatağın ölçüsü ise 120*200 cm ile standardın çok üstünde bir konfor ile karşımıza çıkıyor. Kullanışlı ölçüleri ile çalışma masası ise çocuğunuza 16 cm genişliğinde ve 95 cm derinliğinde bir çalışma alanı vaad ediyor. 145 cm genişliğindeki kitaplık ile de gençlik romanları kendilerine kolayca yer bulabiliyor.

Sade, Şık ve Modern

İstanbul desenli genç odası takımı modelleri dikkat çekiyor. Gençlerin enerjisini en iyi yansıtan pop art tasarımlara ilgi gün geçtikçe büyüyor. Siz de çocuğunuzun renkli dünyasını bu şık tasarımlarla destekleyebilir, birbirinden iddialı modeller arasında seçiminizi yapabilirsiniz.

Daha geniş veya daha dar odalara sahipseniz, firmamızın diğer kullanışlı genç odası takımı modellerine de göz atabilirsiniz.

Ölçüler;
Dolap: 150 cm genişlik 210 cm yükseklik 65 cm derinlik
Yatak: 140 cm genişlik 220 cm uzunluk yükseklik 100 cm iç yatak ölçüsü 120*200 cm
Masa: 16 cm genişlik 95 cm derinlik (köşe masa kısmı) 75 cm yükseklik
Yatak üstü kitaplık: genişlik 145 cm yükseklik 45, kitaplık yan genişlik 45 cm yükseklik 105 cm

Renk

Trend Gri – Beyaz

Puan

1 müşteri puanına dayanarak 5 üzerinden 5.00 puan aldı
(1 Yorum)
5 Yıldız
4 Yıldız
3 Yıldız
2 Yıldız
1 Yıldız

Bu Ürün İçin 1 Yorum

1. 5 üzerinden 5 oy aldı

K: admin

İstanbul Desenli döşeme kısmı istenilen başka bir renk ile değiştirilebilmektedir.

E-posta Bültenimize Abone Olun
Kampanya ve indirimlerden ilk siz haberdar olun.
Size asla spam posta göndermeyeceğiz.

Popart Genç Odası

6.180,00