Popart Karyola (Turkuaz)

1.350,00

Stokta

Standart üretimde baş ucu ve ayak ucu istanbul desen olup yan kısımlar için farklı renk/desen kullanılabilir.

• kargo ve taksit

Açıklama

Alçak karyola isteyenler için harika bir önerimiz var. Düz renklerle tercih edebileceğiniz bu tek kişilik yatak evinizin en sevdiğiniz mobilyası olacak. Genişliği 140 cm olan bu yatağın ölçüsü 120×200 cm. İster iki kişilik yatak olarak değerlendirin, ister tek kişilik geniş bir karyola. Her şekilde ölçüler yeterli ve kullanışlı olacaktır.

Ortalama 20 cm yüksekliğindeki bu yatak, alçak bir yatakla tamamlandığında, yerden yüksekliği 40-50 cm aralığında olacak ve hoş bir görünüm sağlayacaktır.

Bununla birlikte, şık başlığı 90 cm’dir. Gösterişli ve şık tasarımının yanı sıra son derece de konforlu bir modeldir. Sevdikleriniz ve kendiniz için rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Dikkat Çeken Tasarım

Pop art son zamanlarda gittiçe değer kazanıyor. Pop art karyola modelleri de bu ölçüde tercih ediliyor.

Suni deriden imal edilmiş deri başlığı ve yatak çevresindeki detaylar tam da istediğiniz gibi renkli kişiliğinizi gözler önüne seriyor. Dilediğiniz renkte de satın alabileceğiniz bu yatak, alçak tasarımı ile göz alıyor. Üstelik kullanışlı bir alan genişliğine sahip karyola, rahat bir uyku çekme şansını size sunuyor.

Tarzınızı yansıtacak ve stilinizi konuşturacaksınız. Eğer alçak yatak tercih edenlerdenseniz, etkileyici görünümü ve konforu ile bu ürün tam size göre.

Popart karyola modelimizde  iç yatak ölçüsü 120×200 cm dir.

Alçak yatak olarak tasarlanan modelimizde ortalama 20 cm yüksekliğinde bir yatak kullanıldığında yerden toplam yükseklik 40 cm olmaktadır.

Genişlik; 140 cm İç yatak ölçüsü 120×200 cm

Renk

Turkuaz

Yorum yok