Popart Karyola

Standart üretimde baş ucu ve ayak ucu istanbul desen olup yan kısımlar için farklı renk/desen kullanılabilir.

Popart İstanbul Desenli Yatak

Renkleri, desenleri, içinde sanatı ve tutkuyu barındıran detayları çok seviyoruz. Eviniz sizin mabediniz ve siz neyi seviyorsanız eviniz de tam da ona dönüşmeli. Ve biz de bu konuda size üzerimize düşen desteği vermekle yükümlüyüz. Kim demiş İstanbul detayları odanıza taşınamaz diye? Her şey sizin kontrolünüz altında. Hayalleriniz hangi tasarımları sizin için onaylıyorsa biz de hayallerinizin destekçisi olarak birbirinden güzel tasarımlarla hizmetinizdeyiz. Pop art mobilya da işte tam da bu arzu ile tasarlandı.

Alçak karyola isteyenler için harika bir önerimiz var. İster İstanbul desenli, ister kırmızı gibi düz renklerle tercih edebileceğiniz bu çift kişilik yatak evinizin en sevdiğiniz mobilyası olacak. Genişliği 140 cm olan bu yatağın ölçüsü 120×200 cm. İster iki kişilik yatak olarak değerlendirin, ister tek kişilik geniş bir karyola. Her şekilde ölçüler yeterli ve kullanışlı olacaktır.

Ortalama 20 cm yüksekliğindeki bu yatak, alçak bir yatakla tamamlandığında, yerden yüksekliği 40-50 cm aralığında olacak ve hoş bir görünüm sağlayacaktır.

Bununla birlikte, şık başlığı 90 cm’dir. Gösterişli ve şık tasarımının yanı sıra son derece de konforlu bir modeldir. Sevdikleriniz ve kendiniz için rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Dikkat Çeken Tasarım

Pop art son zamanlarda gittiçe değer kazanıyor. Pop art karyola modelleri de bu ölçüde tercih ediliyor.

Suni deriden imal edilmiş deri başlığı ve yatak çevresindeki detaylar tam da istediğiniz gibi renkli kişiliğinizi gözler önüne seriyor. Dilediğiniz renkte de satın alabileceğiniz bu yatak, alçak tasarımı ile göz alıyor. Üstelik kullanışlı bir alan genişliğine sahip karyola, rahat bir uyku çekme şansını size sunuyor.

Dilediğiniz renkte, isterseniz pop art seçeneği ile değerlendirebileceğiniz bu mobilya evinize renk katacak. Peki pop art mobilya fiyatları ne kadar? Ayrıntılı bilgiye web sitemizden ulaşabilirsiniz. Diğer pop art modellere de göz atabilirsiniz.

Renkleri ve modayı sevenler buraya! İstanbul’un yaşam enerjisi şimdi odanızda hayat buluyor. Tarzınızı yansıtacak ve stilinizi konuşturacaksınız. Eğer alçak yatak tercih edenlerdenseniz, etkileyici görünümü ve konforu ile bu ürün tam size göre.

Popart karyola modelimizde istanbul desenli baskılı suni deri kullanılmış olup iç yatak ölçüsü 120×200 cm dir.

Alçak yatak olarak tasarlanan modelimizde ortalama 20 cm yüksekliğinde bir yatak kullanıldığında yerden toplam yükseklik 40 cm olmaktadır.

Genişlik; 140 cm İç yatak ölçüsü 120×200 cm

Uzunluk: 215 cm

Başlık yüksekliği: 90 cm

Renk

Beyaz, İstanbul Desen, Kırmızı

E-posta Bültenimize Abone Olun
Kampanya ve indirimlerden ilk siz haberdar olun.
Size asla spam posta göndermeyeceğiz.