Popgirl Kız Çocuk Odası

Kız çocukları için hem çok şık hem de kullanışlı bir genç odası tasarladık. Çok sevecekleri renkler ve tasarım çizgisi ile Pop Girl kız çocuk odası, senenin en dikkat çeken oda tasarımları arasında yerini aldı.

Kız çocukları soft renklerden hoşlanır. Ayrıca kullanışlı alanları tercih ederler. Eşyalarını kolayca sığdırabilecekleri dolaplar, çalışmalarını rahatça gerçekleştirebilecekleri alanlar ile kız çocuk odası modelleri için olmazsa olmaz öneme sahip.

Siz de kızınız için harika bir yatak odası hazırlamak istiyorsanız, ürünümüzü inceleyin ve bu harika teklife göz atın.

Genç odası takımları ve fiyatları farklılık gösterir. Ancak ürünlerin kalitesi her zaman belirleyici rol oynar. Pahalı markalara para vermek yerine, kullanışlı modüller sunan ve kaliteli ürün kullanan firmalar tercih edilmelidir. Bu mobilya grubu size çok farklı seçenekleri bir arada sunması ile diğerlerinden ayrılıyor.

İki kapalı raydolap ile kızlarınızın kıyafetleri için geniş bir alan sunuyor. Bununla birlikte köşe çalışma masası ile de farkını ortaya koyuyor. Mobilyalar geniş ve kullanışlı olmasına rağmen, tasarımları nedeni ile çok yer kaplamıyormuş hissi veriyor, kesinlikle göz yormuyor. Bununla da sınırlı değil, konforlu karyola 120 cm’lik sandıklı latelı özelliği ile beğeni topluyor. Karyolanın üstündeki kitaplık da, okumayı seven kız çocukları için olmazsa olmazlar arasına giriyor.

Gelelim bu kaliteli mobilya grubunun ölçülerine… Dolap 150 cm genişliğinde ve 210 cm yüksekliğe sahip. Derinliği ise 65 cm ile oldukça güçlü bir iç hacmi vaad ediyoruz. 120*200 cm ile standartların üstünde yatak latalı sandıklı bazaya ve yatak başlığına sahip. Çalışma masası da bir hayli geniş. 160 cm genişliği ve 95 cm derinliği ile göz dolduruyor.

Bir Yaşam Tarzı Satın Almak

Bir bütün halinde, ihtiyaçlara karşılık veren bu çok kullanışlı ürüne siz de sahip olabilirsiniz. Odanızın ölçüsünü alın ve vakit kaybetmeden siparişinizi verin. Kızınız bu duruma çok sevinecek ve uzun yıllar mobilyalarını sorunsuz bir şekilde kullanacak.

Kendisine ait bu yeni alanda çocuğunuzun daha rahat hissedebilmesi için tasarımı çocuğunuza bırakın. Onun sevdiği ünlülerin posterleri ile süslediği odasında daha mutlu hissedeceğini unutmayın.

Ölçüler;
Dolap: 150 cm genişlik 210 cm yükseklik 65 cm derinlik
Yatak: 120*200 cm latalı sandıklı baza ve yatak başlığı
Masa: 160 cm genişlik 95 cm derinlik (köşe masa kısmı) 75 cm yükseklik