Sedir Karyola Kapitone Döşemeli

Hem karyola olarak kullanabileceğiniz, hem de sedir koltuk olma özelliğine sahip kullanışlı bir ürün sunuyoruz sizlere. Sedir koltuk olarak oturma odanızda kullanabilir ve misafirlerinizi ağırlayabilir, aynı zamanda konforlu iki yatak olarak işinize yarar. Nasıl mı? Sedir yatak ölçüleri, üst yatak için 90*190 cm iken, alt çekmecede bulunan bağımsız olarak misafir yatağı şeklinde de kullanılabilir.

Renk Seçenekleri ile Sizlerle

Hem konforlu hem de çok kullanışlı bir mobilya olan sedir karyolanın renk seçimi de sizlerin tercihinize göre belirlenebiliyor. İster beyaz mobilya üzerine kırmızı, pembe veya lacivert kumaş seçiminde bulunun, ister ıhlara mobilya rengi üzerine, dilediğiniz kumaş rengini seçin.

Tırtıl Genç Odası ürünleri, size birbirinden güzel renklerle tarzınızı yaratma fırsatı sunuyor. Kaliteli kumaştan ve malzemeden üretilen ürünümüzü uzun yıllar rahatlıkla kullanabilecek, ister karyola ister misafir yatağı gibi değerlendirebileceksiniz.

Rahat, konforlu, son derece rahat bir karyola var karşınızda. Çocuk odasında tercih edebilirsiniz. İsterseniz misafirlerinizi ağırlarken karyola olarak kullandığınız mobilyayı iki geniş yatağa çevirirsiniz. Genişliği 196 cm olan bu karyolanın derinliği 96 cm iken, yüksekliği 90 cm olarak belirlendi. Böylece ortalama boyda bir yetişkinin rahatlıkla yatabileceği bir konforu size sunuyor.

Geniş Çekmece Alanı

Yatak olarak değerlendirilmeyen çekmece, size eşyalarınızı rahatlıkla depolayacağınız bir kullanım alanı sunuyor. Fazla eşyaları çekmecenize yerleştirebilir, hatta çocuğunuzun oyuncaklarını dahi çekmecede saklayabilirsiniz. Böylece ortadaki dağınıklık da kaybolacaktır.

Alt çekmecenin mekanizması bağımsızdır. Bilyalı tekerlekler ile rahatça çekilir ve kullanışlıdır. Kaliteli malzemeden üretilen bu ürün çekmece şeklinde değerlendirilmezse, ölçülere uygun yatağın çekmeceye yerleştirilmesi ile misafir yatağı şeklinde kullanılabilir.

Uygun Fiyatlara Yüksek Kalite

Firmamız size kaliteyi son derece uygun fiyata sunuyor. Sedir karyola fiyatları kimi firmalarda çok yüksek olmasına rağmen beklenilen randımanı sağlayamıyor.

Sedir karyola modelleri fiyatı nedir, web sitemizde yer alan ürünler listesinde size sunulmaktadır. Dilediğiniz modelin fiyatı hakkında bilgi almak için web sitemizi inceleyebilirsiniz.

Eğer küçük alanları verimli kullanmak istiyorsanız bu ürün tam size göre. Karyola gibi kullanabildiğiniz gibi dilerseniz iki geniş yatağa dönüştürebilirsiniz, altını çekmece olarak değerlendirebilirsiniz. Evinizle ilgili harika önerilerimiz için bizi takip edin.

Üst yatak ölçüsü 90*190 cm
yavru yatak ölçüsü 80*180 cm çekmece olarakda kullanılabilir.
Genişlik 196 cm
Derinlik 95 cm