13-035 Sedir Karyola

Kullanışlı ve pratik sedir karyola modelleri modern halleriyle yeniden hayatımıza giriyor, vazgeçilmez bir parçamız haline geliyorlar. Üstelik eskisinden çok daha konforlu bir halde.

Bu sedir koltukları evinizin her köşesinde kullanabilir, misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Üstelik alt çekmecesinin açılır özellikte olması, size kullanışlı yeni alanlar sunar. Harika özelliklere sahip bu güzel mobilyanın özelliklerini birlikte inceleyelim.

Öyle bir mobilya düşünün ki, sıradan bir koltuk kadar yer kaplayacak ancak ihtiyaç duyulduğu anda konforlu bir yatağa dönüşecek. Artık evlerin metrekareleri küçüldü, eşyalar da buna nazaran gün geçtikçe artıyor. Dolayısı ile eşyaları en optimal şekilde kullanmak, alanları en doğru şekilde belirlemek önemli bir hale geldi.

Bunun için en mantıklı girişim, sedir koltuk modelleri hakkında bilgi sahibi olmak. Ne de olsa sedir koltuk satın aldığınızda, aynı zamanda bir de dilediğinizde yatağa dönüşen ve misafirlerinizi rahatça ağırlamanıza vesile olan bir ürüne de sahip olacaksınız.

Sedir koltuğun altında bir çekmece bulunuyor. Bu çekmeceyi dilerseniz eşyalarınızı muhafaza etmek için kullanabilirsiniz. Dilerseniz de, içine yatak koyarak, misafirleriniz için hazır hale getirebilirsiniz. Alt çekmece sedir koltuktan bağımsızdır ve bilyalı tekerler üzerinde hareket ederek çalışır.

Üst yatak alanının ölçüsü 90*190 cm olarak belirlenmiştir. Çekmece içine konumlandırılacak yavru yatak ise 80*180 cm boyutunda dizayn edilmiş bir üründür. Eğer yatak olarak kullanılmazsa, sizin için bu boyutlarda boş bir alan olarak tercih edilebilir.

Sedir koltuğun ölçülerine gelince, genişliği 196 cm olan mobilyanın derinliği ise 95 cm’dir. Bununla birlikte yüksekliği ise 90 cm olarak belirlenmiştir.

Kullanışlı ve Modern Çizgiler

Modern sedir modelleri fiyatları çeşitlilik gösterir. Ancak yavru yatak özelliği her modelde bulunmaz. Kullanışlılığı artıran ve alandan tasarruf ettirdiği gibi yeni alanların da yaratılmasına olanak veren bu özellik sayesinde artık misafirlerin gelmesi sizin için angarya işler anlamına gelmeyecek. Yatak hazırlamak bir çekmecenin açılması kadar kolay hale gelirken, yatak toplamak için de çekmeceyi kapatmak yeterli olacak.

Evinizde modern bir hava yaratmak isterseniz, sedir koltuğunuzu renkli yastıklar ile de süsleyebilir, çekmece rengini mobilyalarınıza uygun şekilde belirleyebilirsiniz.

Üst yatak ölçüsü 90*190 cm
yavru yatak ölçüsü 80*180 cm çekmece olarakda kullanılabilir.
Genişlik 196 cm
Derinlik 95 cm
Yükseklik 90 cm

Renk

Beyaz, Kırmızı, Lacivert, Lila, Pembe, Turuncu, Yeşil

E-posta Bültenimize Abone Olun
Kampanya ve indirimlerden ilk siz haberdar olun.
Size asla spam posta göndermeyeceğiz.

13-035 Sedir Karyola