XL Genç Odası Takımı

SKU: XL

• kargo ve taksit

Açıklama

Şık ve modern bir genç odası takımı tasarlamak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Birbirinden kullanışlı ürünler, en göz alıcı renkler, trend detaylar, konforlu alanlar sunan mobilyalarımız ile gençlerin ihtiyaçlarını en doğru şekilde belirlemeye devam ediyoruz.

Geniş ve yeterli bir alan sunan gardrop, konforlu şifonyer, çalışma masası, bazası ile ihtiyaçları doğru belirleyen ve en kullanışlı seçeneklerle kullanıcısını memnun etmeyi hedefleyen mobilyamızın ayrıntılarını birlikte inceleyelim.

Ürünümüzün adına XL modüler genç odası takımı adını verdik. Çünkü gençlerin tüm ihtiyaçlarına karşılık verecek kapsamlı bir paket sunuyoruz sizlere. En ucuz genç odası fiyatları bile sunduğumuz kaliteli ürün ağı karşısında çaresiz kalacak. Paranızın tam karşılığını değil, bu ürün sayesinde fazlasını alacaksınız.

İki kapaklı ray dolap bulunuyor ürün paketinin içinde. Bunun yanında şifonyer, yavru yataklı olması sebebi ile sık misafiri gelen aileler için kurtarıcı özelliği bulunan karyola ve dört çekmeceki komodin sunuyor. Elbette çocukların çalışma alanlarını da unutmadık. Konforlu bir çalışma masası ve kitapların yerleştirilebileceği kullanışlı bir kitaplık da ürün paketimiz içinde yerini alıyor.

Karyolanın altında yavru yatak için kullanabileceğiniz bir çekmece mevcuttur. Ancak dilerseniz yatak olarak kullanmak yerine bu çekmeceyi eşyaları muhafaza etmek amacıyla da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Takım modülerdir. Bu nedenle farklı ürünleri bir araya getirerek de kendiniz için en uygun genç odası dekorasyonu yaratma şansına sahipsiniz.

Diğer ürünlerimize göz atarak çocuğunuzun ihtiyaçlarına uygun farklı eklemeler yapmanız da bu sayede mümkün hale gelir. Daha büyük bir kütüphane veya daha küçük bir dolap seçebilirsiniz. Ürünleri aldığınız odanın boyutları da bu konuda önem arz edeceği için, mutlaka ürünlerin ölçülerine göz atın.

Gençliği Harekete Geçiren Ürünler

Birey olduğunu fark etmeye başlayan gençler için diledikleri gibi bir oda tasarlamak üzere yola çıktık. Onların ihtiyaçlarını en doğru şekilde belirledik. Kullanışlı alanlar yarattık. Genç odası modelleri ve fiyatları araştırmamızın içini dolduran ürünler tasarladık. Siz de çocuğunuza bu modüler ürünü satın alarak, onun özgür bir alana sahip olmasına fırsat tanıyabilirsiniz.

Odanızın şekline en uygun mobilyaları belirlemek için mutlaka ölçü alın.

Yavru yataklı karyola

Ürün Durumu
Stokta var

Yorum yok